A Schwarzkopf Professional közleményt adott ki partnerei számára

Schwarzkopf_Professional_kozlemeny_cover

A Schwarzkopf Professional közleményt adott ki a koronavírus kapcsán.

Kormányrendelet ugyan még nem született a szolgáltatói egységek bezárásával kapcsolatban, azonban a Schwarzkopf Professional csapata mégis közleményt adott ki partnerei számára. A hivatalos nyilatkozatot lejjebb görgetve olvashatod!

Schwarzkopf Professional közlemény

2020. március 17.

“Kedves Partnereink!

Ahogy korábbi nyilatkozatunkban jeleztük a helyzet napról napra, sőt óráról órára változik Magyarországon.

2020. március 16-án Magyarország Kormánya úgy döntött, hogy a kereskedelmi egységek nyitvatartását szabályozza. Ez egy irányba mutat a fodrászok és a fodrászatok már elmúlt hétvégén tapasztalható önkorlátozásával. A partnereink és képviselő kollegáink egészségét szem előtt tartva 2020. március 17-től a területen dolgozó kollégák számára otthoni munkavégzést rendelünk el.

Az értékesítő kollégák  telefonon keresztül keresik meg partnereiket és a rendeléseket folyamatosan felveszik, a készleteket optimalizálják a következő hetekre. A szállításaink jelenleg még rendben zajlanak, de ez a gyorsan változó helyzetben nehezen garantálható hosszú távra!

Cégünk a nehéz helyzetben sem hagyja magára partnereit! Minden már kiállított és még le nem járt számlára, valamint az új rendelésekre is a szerződésben rögzített határidőn túl +30 napos fizetési határidőt nyújtunk!

Mindenkinek jó egészséget kívánva, üdvözlettel:

a Schwarzkopf Professional csapata”

 

 

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás: Schwarzkopf Professional

Cover fotó: Pinterest

Ha egyetértesz a Schwarzkopf Professional intézkedéseivel, lájkold és oszd meg cikkünket – köszönjük! 

Közzétéve: 2020-03-17 11:16