Akciós fodrásztermékek a Stella-tól!

stella-tavaszi-fodraszakcio-cover

Tudd meg mik a Stella akciós fodrásztermékei!

A Stella idén tavasszal, május 4. és 31. között akciókkal kedveskedik számodra. Kedvezményes áron vásárolhatsz ugyanis különböző fodrásztermékeket, melyek mellett a munkádhoz elengedhetetlen kellékeket is kedvezőbb áron szerezheted be. Olvass tovább és tudd meg mik várnak Rád!

Akciós termékcsomagok a Stella-tól

A Stella kétféle termékcsomagot kínál számodra, melyek mindegyike tartalmazza a Subrina minőségi hajfestékek széles kínálatát az intenzív színektől a natúr vagy alap színeken át egészen a felvilágosító színekig. Utóbbiakat tetszőleges összetételben választhatod ki azzal a megkötéssel, hogy egy szín maximum a csomag festék darabszámának 10%-a lehet.

Ezeken kívül mindkét csomag tartalmaz még krémhidrogént, amelynél az alábbiak közül találhatod meg a számodra legszükségesebbet: 1,9%, 3%, 6%, 9% vagy 12%.

Nézd meg, milyen csomagok közül választhatsz:

Subrina Permanent Colour csomag I.

 Az első csomag 50 db Subrina Permanent Color 100 ml-es hajfestéket és 5db  Subrina 1000 ml-es krémhidrogént tartalmaz.

Ezek mellé pedig ajándékként nagy Subrina színskálával és fekete, 5 fiókos szerszámkocsival is gazdagodhatsz.

Stella-akcios-csomag-1

Subrina Permanent Colour Csomag II.

A Subrina Permanent Colour második csomagja tartalmaz 25 db Subrina hajfestéket, illetve 3 db Subrina 1000ml-es krémhidrogént. A csomaghoz pedig ajándékként egy Kiepe Monster prémium hajvágó olló tartozik.

Stella-akcios-csomag-2

Subrina Professional Freehand Lightener Szőkítőpor 

A csomagokon kívül idén tavasszal a Subrina Professional Freehand Lightener szőkítőport is kedvezményes áron vásárolhatod meg. A 400 grammos termék 8 árnyalat világosítására lesz elegendő számodra.  

Stella-akcios-szokito-por

Akciós fodrászkellékek a Stella-tól

A termékek használatához és sikeres munkákhoz mindig elengedhetetlenek a professzionális fodrászkellékek. A Stella pedig ezekre is gondolt az akciók bevezetésével, így most Neked is lehetőséged nyílik kedvezményes áron beszerezni többek között melírfóliákat, hajszárítót, beterítőkendőket vagy papírtörlőket.

Stella-akciok-osszegzo

Rendelni szeretnél? 

Rendelésed leadáshoz keresd fel a Stella magyarországi weboldalát!

Kérdésed van?

Írj üzenetet az info@stellart.hu email címre vagy hívd a 06 1 4705-080-as telefonszámot!

 

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg és képek: Stella

Közzétéve: 2023-05-15 17:11