Professzionális fodrász termékek: bemutatkozik a FUDGE Professional

markak_napja_fodraszinfo_FUDGE_cover

Cikksorozatunk következő tárgya nem más, mint a FUDGE Professional.

A hazai fodrászvilágban nagyon sok professzionális fodrász márka található. Ez egyrészt nagyon jó, mert mindenki megtalálja a hozzáillőt, másrészt viszont nagyon könnyű elveszni a hatalmas kínálatban. Azért, hogy lássuk a teljes képet, elindítottuk a márkák napja cikksorozatunkat, amely segít eligazodni a Magyarországon is forgalmazott brandek filozófiájában és a professzionális fodrász termékek szortimentjében. Figyelem, bemutatkozik a FUDGE Professional!

Márkatörténet: a FUDGE Professional sajátossága

Az ausztrál márka hírneve egyetlen termékhez kapcsolódik, amely azóta is változatlan összetételben az egyik legnépszerűbb wax a termékportfólióban. A FUDGE Professional cég ma már teljes termékskálát kínál a fodrászoknak, amely tartalmaz hajszínváltoztató-termékeket és professzionális hajápolókat is. Népszerűségét a folyamatos fejlesztéseknek, kollekcióknak köszönheti, illetve, hogy termékeivel minden fodrász magabiztosan megvalósíthatja saját elképzeléseit. A megújult FUDGE Head Paint 2 in 1 hajszínváltoztató rendszere egyedülállónak számít, ugyanis egy olyan fejlesztésről van szó, amely hajfesték és színező is egyben. Így a 100 %-os őszfedés és a vibráló, hosszantartó színek kompromisszumok nélkül elérhetőek.

beruhazasi_korkep2019_FUDGE

FUDGE Professional sikertermék: FUDGE Headpaint 2 in 1

A sikertermék a korábban emlegetett FUDGE Head Paint 2 in 1 hajfesték, amely egyszerű használatának és gazdaságos kiszerelésének (100 ml-es alapszínek) köszönhetően nagyon sok fodrász kedvence lett.  A közel 95%-ban természetes hatóanyag, a korszerű összetétel, a tartós hajszínek, a gyors kiszállítás és a terméktámogatás mind a termék pozitívumait erősítik. 

Időközben a színpaletta kiegészült az E-vitaminban gazdag 5 új Ultra High Lift árnyalattal. A PRISM-Plex Technológiának hála a termék használatával akár öt árnyalat felvilágosítása is lehetséges anélkül, hogy a hajfesés során komoly károk keletkeznének. A hatás az egyedülálló PRISM-Plex Technológia™ aminosavainak köszönhető, mert olyan rugalmas polimereket hoznak létre, amik végül rátapadnak a hajra, kitöltik a hajszálon lévő üregeket, ezzel megvédve a kutikulát. A végeredmény egy puhább és élénkebb színű haj, amelynek hatásfokához még hozzájárul a már meglévő erős szőke alaphoz hozzáadott kristályfény is. 

Ha felkeltették az érdeklődésedet a FUDGE termékek és szívesebben megismernéd közelebbről a brand sajátosságait, kattints és regisztrálj az alábbi linken:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdbZ0z7Y3a2GLZhu212Fx2eIVAd_B5g01haWgR-KhcB2L-uZw/viewform

markak_napja_fodraszinfo_FUDGE_18

A kedvenc FUDGE Professional csapatépítő emléke

“A FUDGE Professional cég már évek óta együtt dolgozik a Vidal Sassoon csapatával, közös kollekciókat adnak ki, részt vesznek a terméktesztelésben. Ezért a termékbemutató szemináriumokat rendszeresen a Vidal Sassoon Akadémián tartják Londonban, ahol a márka magyarországi szakmai csapata is részt vesz minden évben. Legutóbbi alkalommal, az új formázó termékek bemutatója kapcsán készültek a képek.”

markak_napja_fodraszinfo_FUDGE_10

markak_napja_fodraszinfo_FUDGE_12

markak_napja_fodraszinfo_FUDGE_14

markak_napja_fodraszinfo_FUDGE_15

markak_napja_fodraszinfo_FUDGE_16

FUDGE Professional elérhetőségei

FUDGE Professional magyarországi képviselete:

Helyszín: Díva Kft. 1097 Budapest, Gubacsi út 30.

telefon: +36-1-238-0157

Több információ:

Szabó Miklós értékesítési vezető

telefon: +36-20-455-6363

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: FUDGE Professional 

Ha tetszett a bemutatkozó cikk a lájkokat és megosztásokat köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2020-04-08 11:57

markak_napja_fodraszinfo_FUDGE_3
markak_napja_fodraszinfo_FUDGE_17
markak_napja_fodraszinfo_FUDGE_2