Professzionális fodrász termékek: bemutatkozik a GOLD Professional Haircare

markak_napja_fodraszinfo_GOLD_cover

Cikksorozatunk következő tárgya nem más, mint a GOLD Professional.

A hazai fodrászvilágban nagyon sok professzionális fodrász márka található. Ez egyrészt nagyon jó, mert mindenki megtalálja a hozzáillőt, másrészt viszont nagyon könnyű elveszni a hatalmas kínálatban. Azért, hogy lássuk a teljes képet, elindítottuk a márkák napja cikksorozatunkat, amely segít eligazodni a Magyarországon is forgalmazott brandek filozófiájában és a professzionális fodrász termékek szortimentjében. Figyelem, bemutatkozik a GOLD Professional Haircare!

Márkatörténet: a GOLD Professional Haircare sajátossága

A GOLD Professional Haircare története 2009-ben kezdődött, amikor két dán fiatalember – Victor Moreno és Marco Merie – megvalósította álmait, és újragondolta a szépségipart és a divatot. A minőségi hajápolás teljesen új definícióját alkották meg. Napjainkban fodrászok ezrei választják világszerte a GOLD Professional Haircare termékeit, amelyek egyedülállóan kínálnak magas minőséget úgy, hogy közben megfelelnek a Dánia által támasztott rendkívül szigorú környezetvédelmi szabályoknak. Éppen ezért a természet rendkívül fontos szerepet játszik a brand életében, így a termékek alkotóelemei kizárólag megújuló és fenntartható forrásból származnak. A GOLD Professional Haircare filozófiája egyben a fodrászművészet szenvedélye és tisztelete. Egy olyan hosszútávú gondolkodás és vízió, amely jövőbe mutató hajápoló termékek és hajfestékek fejlesztését jelenti Skandinávia tapasztalt biotechnológusai és fodrászai segítségével.

A márka alapvető értékei:

  • környezettudatosság
  • az egyik legfejlettebb technológia
  • meggyőző magas minőség

GOLD Professional Haircare sikertermék: Gold Premium Hair Color

A Gold Premium Hair Color egy 100%-os vegán hajfestékrendszer, amely hidratálja és puhítja a haj szerkezetét. Az argán olaj és a fehér tajtékvirág egyedi tulajdonságainak köszönhetően a festett haj jelentős mértékben regenerálódik, miközben a hajszín sokkal tartósabb és fényesebb marad. A Gold festékrendszere nem tartalmaz ammóniát, PPD-t, valamint resorcinolt. Intelligens rendszer, amely a hajat belülről kifelé újjáépíti, és közben a haj természetes védőrétegét nem befolyásolja. A Gold festéke a piacon egyedülállóan kedvező áron nyújt magas színvonalat a lehető legtermészetesebb módon, 100%-os vegán minőségben.

markak_napja_fodraszinfo_GOLD_7

markak_napja_fodraszinfo_GOLD_12

markak_napja_fodraszinfo_GOLD_9

A kedvenc GOLD Professional Haircare csapatépítő emléke

“A cégünk talán legkedvesebb és legkedveltebb eseménysorozata az a szalontréning rendszer, ahol a partnerkapcsolatainkat egyszerre tudjuk építeni és ápolni. Az elmúlt években több száz végzett fodrászt képzett tovább a Hair Spa Hungary nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező oktatói csapata. Felméréseink és tapasztalataink alapján, törekedtünk egy olyan egységet képezni a professzionális fodrász hallgató és oktató között, amivel minden felmerülő igényt tökéletesen ki tudunk elégíteni. Ha pedig igazi vérpezsdítő fodrászbemutatóra vágysz, akkor egyszer mindenképp érdemes ellátogatnod a Gold International Show rendezvényére! Látványos hajdivat, többszáz fős közönség, fine dining vacsora és egy elképesztő hajnalig tartó party – íme egy kis ízelítő:

Oktatási fotók:

markak_napja_fodraszinfo_GOLD_11

markak_napja_fodraszinfo_GOLD_13

markak_napja_fodraszinfo_GOLD_12

GOLD Professional Haircare elérhetőségei

Forgalmazó: Hair Spa Kft. 2040 Budaörs, Fashion Trend Center Gyár u. 2.

Telefon: +36-30-469-6870 / +36-30-475-7125

E-mail: info@hairspa.hu

Szakmai információ: Tel.: +36-30-466-2424

Web: https://goldhaircare.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/goldhairhun/

Instragram: https://www.instagram.com/goldhaircarehungary/

Webshop: https://webshop.hairspa.hu/gold-professional-haircare/

markak_napja_fodraszinfo_GOLD_11

markak_napja_fodraszinfo_GOLD_8

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek:  HairSpa Hungary

Ha tetszett a bemutatkozó cikk a lájkokat és megosztásokat köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2020-04-06 14:21

markak_napja_fodraszinfo_GOLD_10
markak_napja_fodraszinfo_GOLD_8
markak_napja_fodraszinfo_GOLD_9