Professzionális fodrász termékek: bemutatkozik a HairContrast

markak_napja_fodraszinfo_HairContrast_cover

Cikksorozatunk következő tárgya nem más, mint a HairContrast.

A hazai fodrászvilágban nagyon sok professzionális fodrász márka található. Ez egyrészt nagyon jó, mert mindenki megtalálja a hozzáillőt, másrészt viszont nagyon könnyű elveszni a hatalmas kínálatban. Azért, hogy lássuk a teljes képet, elindítottuk a márkák napja cikksorozatunkat, amely segít eligazodni a Magyarországon is forgalmazott brandek filozófiájában és a professzionális fodrász termékek szortimentjében. Figyelem, bemutatkozik a HairContrast!

Márkatörténet: a HairContrast sajátossága

A Nordic HairContrast-ot 1999-ben egy dán testvérpár, Michael és Peter Andersen alapította. Egyedi technikáinak köszönhetően a cég 20 év alatt a világ több mint 20 országában lett domináns tényező a hajpótlási szolgáltatások terén. Termékeiket állandóan fejlesztik és komoly minőségellenőrzésnek vetik alá a Dán Technológiai Intézet által. Ennek eredménye, hogy az évek során a HairContrast az európai piacvezetők közé emelkedett és azóta a világ egyre több pontján elismerik. A siker titka, hogy minden típusú hajhiányra képes személyre szabott komplex megoldást nyújtani:

  • hajritkulás: Tparting pepi póthaj
  • foltos koaszodás: Secret Spot pórtész
  • fejtető kopaszodás: New Me hajprotézis
  • alopéciás betegségekből adódó kopaszodás: Airskin paróka

beruhazasi_korkep2019_HairContrast

HairContrast sikertermék: Tparting pepi póthaj

A Tparting egy könnyű és kényelmes pepi póthaj, amely tökéletesen alkalmas a hajritkulások elfedésére. A termék bemutatása 5 pontban:

1. felhelyezés

A Tparting professzionális felhelyezése esetén a póthaj 4-6 hétig folyamatosan hordható, időközben hajat lehet mosni. A póthaj újra ragasztózását minen esetben kizárólag fodrász szakember végezheti. 

2. kényelem

Rugalmas illesztésének köszönhetően, viselése rendkívül kényelmes. A vendég egy pillanatig sem fogja úgy érezni, hogy húzza, szorítja vagy zavarja. A felhelyezése bioragasztóval történik, ami az allergiás fejbőr esetén is alkalmazható.

3. prémium

A pepi póthaj prémium kategóriás termék, ugyanis 100%-ig emberi hajból készül. Az összedolgozás után olyan észrevétlenül simul bele az eredeti hajszálak közé, hogy senkinek sem fog feltűnni, hogy a vendég póthajat visel.

4. használat

A Tparting klasszikus változata mosástól-mosásig, professzionális változata pedig 4-6 hétig hordható. A klasszikus verzió használata során a hajmosások előtt le kell venni a hajpótlást, majd az újra ragasztózás után lehet visszahelyezni.

5. folyamatos bevételi forrás

Mivel a tökéletes hatás fenntartásának érdekében a vendégnek 4-6 hetente vissza kell járnia a póthaj és a saját haj karbantartására, így a Tparting egy folyamatos bevételi forrást jelent a szakember számára.

markak_napja_fodraszinfo_HairContrast_2

Referenciavideó a Tparting felhelyezéséről:

A kedvenc HairContrast csapatépítő emléke

“2019 októberében hazánkba látogatott a dán HairContrast cégalapító tulajdonosa – Peter Andersen -, hogy megnyissa a budapesti Master Salon-t. A program során a meghívott oktatófodrászok előtt mesélt a vállalat filozófiájáról, szolgáltatásairól és bemutatta a HairContrast akkori debütáló termékeit is, mint például a foltos kopaszodás elfedésére létrehozott Secret Spot pepi pótrészt. Az előadás utolsó részében egy igazi nagy durranást ismerhettünk meg, a legújabb kutatási eredmények felhasználásával kifejlesztett hajnövesztőszert, ami a Secret Tonic nevet viseli. Egy szuper szakmai nap részesei lehettünk.”

markak_napja_fodraszinfo_HairContrast_5

markak_napja_fodraszinfo_HairContrast_6

HairContrast elérhetőségei

Email:

info@haircontrast.hu

Szakmai segítségnyújtás:

Tresó Erika oktatófodrász: +36-20-556-1972

Marketing, rendelés:

Zolnai András ügyvezető: +36-20-500-2230

Oktatásra jelentkezés:

Budapest: Murányi Katalin oktatófodrász: +36-20-926-1512

Debrecen: Ungvári Krisztina: +36-20-987-7615

markak_napja_fodraszinfo_HairContrast_cover

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek:  HairContrast

Ha tetszett a bemutatkozó cikk a lájkokat és megosztásokat köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2020-04-06 22:40

markak_napja_fodraszinfo_HairContrast_1
markak_napja_fodraszinfo_HairContrast_5
markak_napja_fodraszinfo_HairContrast_3