Professzionális fodrász termékek: bemutatkozik a KEVIN.MURPHY

markak_napja_fodraszinfo_KEVIN

Cikksorozatunk következő tárgya nem más, mint a KEVIN.MURPHY.

A hazai fodrászvilágban nagyon sok professzionális fodrász márka található. Ez egyrészt nagyon jó, mert mindenki megtalálja a hozzáillőt, másrészt viszont nagyon könnyű elveszni a hatalmas kínálatban. Azért, hogy lássuk a teljes képet, elindítottuk a márkák napja cikksorozatunkat, amely segít eligazodni a Magyarországon is forgalmazott brandek filozófiájában és a professzionális fodrász termékek szortimentjében. Figyelem, bemutatkozik az KEVIN.MURPHY!

Márkatörténet: a KEVIN.MURPHY sajátossága

Kevin Murphy a világ egyik legismertebb és legkeresettebb fodrásza, aki divatbemutatókon, kifutókon, magazinokon és filmeken átívelő karrierje során szerzett tapasztatait és újító gondolkodását felhasználva alkotta meg egyedülálló termékeit. A Vogue állítása szerint Kevin Murphy találta fel az ikonikus “tengerparti frizurát”, vannak, akik a következő Vidal Sassoonként említik. A KEVIN.MURPHY termékek egyedülálló filozófiát fogalmaztak meg, mely jegyében különleges termékek születtek:

Skin care for your hair – bőrápolás a hajnak:

A KEVIN.MURPHY termékek egyesítik a kozmetika, az arcápolás terén alkalmazott legújabb technológiákat a természetes alapanyagokból nyert kiváló összetevőkkel. Alkalmazásukkal nem csak a haj, de a fejbőr is megfelelő ápolást kap.  Vitaminokban és antioxidánsokban gazdag készítmények, melyek mindegyike szulfát- és parabénmentes.

Weightless technology – Súlytalan technológia:

A KEVIN.MURPHY termékek a súlytalan technológiának köszönhetően nem nehezítik el a hajat, mi több, a termékcsalád különálló tagjai kiegészítik és erősítik egymást: 1) nem zsírosítják el a hajat, 2) felszívódva ápolnak még hajformázás közben is.

A brand három alappillére:

  • divat
  • teljesítmény
  • környezet

beruhazasi_korkep_2019_KEVIN

KEVIN.MURPHY sikertermék: YOUNG.AGAIN olaj

A KEVIN.MURPHY sikerterméke a súlytalan, hajban maradó olaj, amely ellensúlyozza az oxidációt és a hajvasalók, hajszárítók és hajfestékek általi  öregedési folyamatot. A YOUNG.AGAIN olaj összetevőiben megtalálható immortelle-, bogáncs- és szőlőmagolaj-kivonat ellensúlyozza és megállítja a tartós károsodást azáltal, hogy a hajat tápanyagokkal és antioxidánsokkal látja el. Az eredmény önmagáért beszél: egy megfelelően táplált, egyenletesen kondicionált, súlytalan hajat kapunk. A termék vizes és száraz hajon is használható!

További információkért kattints a linkre:

https://www.kevinmurphy.hu/youngagain-olaj.html

markak_napja_fodraszinfo_KEVIN

A kedvenc KEVIN.MURPHY-s csapatépítő emléke

“Nehéz egy valamit kiemelni, hogyha számos izgalmas helyszínen, különböző szervezésben több száz divatbemutatót megtartottál már. Ott voltunk a műjégpályán, amikor Mihalik Enikő hosszú idő után újra hazai kifutóra lépett, de a MÜPA különleges atmoszférája és a Várkert Bazárban lezajló események is különlegesek voltak számunkra. A Fashion Week közül talán az egyik legemlékezetesebb az Iparművészeti Múzeumban volt, aminek legjobb pillanataiba ide és ide kattintva Te is betekintést nyerhetsz! A partneresemények között a legkedvesebb számunkra a nem is olyan régen megtartott szülinapi The Bang Bang Party, amely tényleg kifejezetten exkluzívra sikerült.”

KEVIN.MURPHY_BANG_BANG_PARTY_19

KEVIN.MURPHY_BANG_BANG_PARTY_13

KEVIN.MURPHY_BANG_BANG_PARTY_28

A KEVIN.MURPHY elérhetősége

Weboldal:

kevinmurphy.hu

Telefonszám:

+36-70-943-9127

E-mail:

 info@kevinmurphy.hu

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: KEVIN.MURPHY Hungary

Ha tetszett a bemutatkozó cikk a lájkokat és megosztásokat köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2020-04-03 12:45

markak_napja_fodraszinfo_KEVIN
markak_napja_fodraszinfo_KEVIN
markak_napja_fodraszinfo_KEVIN.MURPHY_1