Professzionális fodrász termékek: bemutatkozik az AlterEgo

markak_napja_fodraszinfo_AlterEgo_cover

Cikksorozatunk következő tárgya nem más, mint az AlterEgo.

A hazai fodrászvilágban nagyon sok professzionális fodrász márka található. Ez egyrészt nagyon jó, mert mindenki megtalálja a hozzáillőt, másrészt viszont nagyon könnyű elveszni a hatalmas kínálatban. Azért, hogy lássuk a teljes képet, elindítottuk a márkák napja cikksorozatunkat, amely segít eligazodni a Magyarországon is forgalmazott brandek filozófiájában és a professzionális fodrász termékek szortimentjében. Figyelem, bemutatkozik az AlterEgo!

Márkatörténet: az AlterEgo sajátossága

Az Alter Ego Italy-t  1988-ban Arturo Pegorin alapította, aki 42 évet töltött a szakmában. Ez idő alatt végig patronálta a fiait – Giannit és Federicot -, akik azóta is az AlterEgo vállalat vezetői. Az eltelt három évtizedben, a brand a folyamatos innovációja, a termékek kiemelkedő minősége és a csapat alázatos munkája által vált közismertté. A márkafilozófia alappillérei között meg lehet említeni az apró részletekre kiterjedő figyelmet, a generációsan öröklődő értékeket és a minőség iránti szenvedélyt. Az AlterEgo küldetése, hogy a képzései, a modern eszközei és a magasteljesítményű termékei által inspirációt és kreativitást nyújtson minden szakmabelinek.

A brand vezérgondolata a “Beauty with Kindness”, azaz a “Szépség és Kedvesség”,  ugyanis ez a kettősség a leginkább meghatározó az AlterEgo életében. A szépség egyben utal a minőségi termékekre, az új trendekre és divatirányzatokra, míg a kedvesség alatt a csapat a tudatos szalonműködést, a környezetbarát felhasználást érti. A termékek fejlesztése során ezért előtérbe kerül az olyan technika használata, amely csökkenti a vízfogyasztást, illetve az újrahasznosított csomagolások és a fodrásztermékek 99%-os természetes összetevői is ugyanezt a vonalat képviselik – az AlterEgo összes terméke “vegan friendly”.

beruhazasi_korkep2019_AlterEgo

 

AlterEgo sikertermék: B.TOXKARE

Az AlterEgo sikerterméke a B.TOXKARE innovatív hyaluron savas kozmetikai hajkezelés, amely egy rendkívüli egyensúlyt teremt a tudomány és a természet között. Szinergiában működik, segít lelassítani az öregedési folyamatokat, miközben növeli a nők természetes és egyedi szépségét.

A kezelés működése:

Az intenzív szolgáltatás feltölti, teltebbé varázsolja, hidratálja és lágyítja a vegyileg kezelt és a száraz szerkezetű hajat. A hyaluron sav, a kollagén és a keratin emelkedett koncentrációja garantálja a kemény kutikulát, miközben visszaállítja a haj rugalmasságát és fényét. A kezelés három lépésben történik:

1. lépés: tisztító és előkészítő sampon használata

2. lépés: a szérum alkalmazása

3. lépés: a krém alkalmazása

markak_napja_fodraszinfo_AlterEgo_6

Kedvenc AlterEgo csapatépítő emléke

“Az AlterEgo csapataként évente minimum egy hosszúhétvégét együtt töltünk a partnereinkkel a világ valamelyik pontján. Nehéz kiválasztani egy emléket, hiszen minden utunkon felejthetetlen szakmai, turisztikai és gasztronómiai élményben részesülünk. Az ilyen esetekben fontosnak tartjuk, hogy mindenképp kiszakadjunk a hétköznapokból, élményeket gyűjtsünk úgy, hogy közben mindvégig ott lebeg a szemünk előtt az összetartó kapocs, az AlterEgo Italy “salon exclusive” szelleme és filozófiája. A legutolsó közös élményünk során az anyacéghez látogattunk el Olaszországba, amely Velence közelében található. Szakmai feltöltődésünk során rengeteg olyan ismerettel gazdagodtunk, amit itthon nem tudunk elsajátítani. Az utazásunk célja a mélyebb szakmai tudás elsajátítása volt, de azért maradt hely az “éjszakába nyúló borozgatós-megváltjuk a világot” élménynek is – így mindenkiben nyomot tudott hagyni a Mi Kis Világunk.”

markak_napja_fodraszinfo_AlterEgo_10

markak_napja_fodraszinfo_AlterEgo_11

AlterEgo elérhetőségei

E-mail:

iroda@eternal.hu

Telefonszám:

+36-30-188-8032

Facebook:

Kattints: AlterEgo Magyarország

 

 

Készítette: Fodrászinfó

Képek és forrás: AlterEgo 

Ha tetszett a bemutatkozó cikk a lájkokat és megosztásokat köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2020-04-02 17:03

markak_napja_fodraszinfo_AlterEgo_1
markak_napja_fodraszinfo_AlterEgo_5
markak_napja_fodraszinfo_AlterEgo_3