Blonde Specialist III. – szabadkézi és fóliás világosítási technikák

blonde-specialist-3-cover

Ha érdekelnek a világosítási technikák, a képzés harmadik részére is jelentkezhetsz már!

Balayage, foilyage, airtouch, babylights? Ezek a technikák nélkülözhetetlenek a mindennapos szalonmunka során. Tanuld meg, hogy mikor érdemes szabadkézi és mikor fóliás technikával dolgozni, mi a
különbség a folyamatban és természetesen a végeredményben.

Mit tanulhatsz?

A képzés során elmélyítheted készségeidet és szert tehetsz arra a magabiztosságra, amivel makulátlan és precíz eredményeket érhetsz el ezen technikák terén.

Oktató

Blanke Dávid/Madarász Viktor

Oktatás időpontja

Február 9. és Június 1.

Oktatás időtartama

10:00-17:00

Oktatás helyszíne

ASK Akadémia Budapest

Oktatás díja

52.000 Ft

Jelentkezés

 1. Nyisd meg az alábbi linket: https://e-szalonok.com/ask-academy-oktatasok/
 2. Lépj be / Regisztrálj a felületre! Ezt a jobb felső sarokban lévő fej ikonra kattintva teheted meg! A regisztráció során SMS-ben kapni fogsz egy megerősítő kódot, ezt meg kell adnod a fiók aktiválásához!
 3. Válassz oktatást!
 4. Válassz időpontot! A neked megfelelő időpontnál kattints a „Kiválaszt” gombra. Ha többen szeretnétek egyidejűleg foglalni, akkor az „Add meg a résztvevőket” szekcióban, a keresőmezőbe a nevet beírva, majd a plusz gombra kattintva hozzá tudtok adni újabb résztvevőket!
 5. Fizesd ki a képzés árát! Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, itt meg tudod adni! Ehhez írd be a kuponkódot, majd kattints a „Küldés” gombra!
 6. A jelentkezésed végleges, ahogy látod a profilodon. Ezt jobb felül a fejre kattintva, a „Foglalásaim” menüpontban tudod megnézni. A jelentkezésről tájékoztató emailt is kapsz!
 7. A lemondáshoz kattints a „Lemondás” gombra az érintett szolgáltatás alatt ugyanebben a menüpontban! A jelzett időpontig van lehetőség a díjmentes lemondásra, ebben az esetben a kifizetett előleg visszatérítési folyamata automatikusan kezdetét veszi.

  Amennyiben elakadtál vagy kérdésed lenne, akkor kérjük hívd a +36 30 437 4519-es telefonszámot vagy írj a schwarzkopf.hungary@henkel.com email címre.

Megjegyzések

 • A képzésre vigyél magaddal fésűt, kefét, hajszárítót és hajformázó eszközöket!
 • A képzés egy négyrészes mesterkurzus harmadik része!

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg és képek: Schwarzkopf Professional

Közzétéve: 2023-01-13 13:16