BLONDE SPECIALIST I-II-III-IV. – képzések a szőke haj témakörében

Schwarzkopf-Professional-oktatas-5

Jelentkezz és fejleszd magad a BLONDE SPECIALIST képzésein.

A Schwarzkopf Professional csapata egy újabb kihagyhatatlan ajánlattal jelentkezik, amely elsősorban a szőkék szerelmeseinek szól. A BLONDE SPECIALIST négy egynapos képzésén megismerheted a direkt világosítás, az előkészítés és árnyalás, a balayage és szőke korrekciók lépéseit és technikáit. Gyere el mind a négy oktatásra, és válj profi szakemberré a témában!

Mit tanulhatsz?

STAGE #1: a képzéssorozat első része a szőke haj alapvető tudnivalóiról – az előkészítésről, az árnyalásról és az otthoni fenntartásról szól. Megismerheted a BLONDME szőkítők és bonding termékek hátterét, illetve elsajátíthatod a tökéletes konzultáció lépéseit. A gyakorlati részen kizárólag a szőke haj kerül a fókuszba, ahol megismerkedhetsz a vadonatúj termékekkel és technikákkal.

STAGE #2: egy képzés a balayage és foilyage kreatív oldaláról. Itt elmélyítheted a készségeidet a szabadkezes technikákban, és szert tehetsz arra a magabiztosságra, amire szükség van a makulátlan szőke haj megalkotásához.

STAGE #3: ez az oktatás a balayage felsőfokáról, az AirTouchról szól, ahol elsajátíthatod a közkedvelt technika alkalmazásának lépéseit.

STAGE #4: ezen a képzésen olyan színkorrekciós tudás birtokába kerülsz, ami után egy szőke haj sem jelent majd neked kihívást. Ha részt veszel, egyaránt fejlődhetsz a termékhasználatban és a technikai készségekben.

Oktató

Madarász Viktor

Oktatások időpontjai

 • STAGE #1: 2021. október 25. // 2021. november 22.
 • STAGE #2: 2021. október 13. // 2021. október 29. // 2021. november 12. // 2021. november 29. 
 • STAGE #3: 2021. október 13. // 2021. november 24.
 • STAGE #4: 2021. október 22. // 2021. november 19.

Oktatások időtartama

Minden esetben: 10:00-17:00

Oktatás helyszíne

Schwarzkopf Professional ASK Academy

1093 Budapest, Közraktár utca 30-32.

Oktatások díja

Minden esetben: 42.000 forint

Jelentkezés

 1. Nyisd meg az alábbi linket: https://e-szalonok.com/ask-academy-oktatasok/
 2. Lépj be / Regisztrálj a felületre! Ezt a jobb felső sarokban lévő fej ikonra kattintva teheted meg! A regisztráció során SMS-ben kapni fogsz egy megerősítő kódot, ezt meg kell adnod a fiók aktiválásához!
 3. Válassz oktatást!
 4. Válassz időpontot! A neked megfelelő időpontnál kattints a „Kiválaszt” gombra. Ha többen szeretnétek egyidejűleg foglalni, akkor az „Add meg a résztvevőket” szekcióban, a keresőmezőbe a nevet beírva, majd a plusz gombra kattintva hozzá tudtok adni újabb jelentkezőket!
 5. Fizesd ki a képzés árát! Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, itt meg tudod adni! Ehhez írd be a kuponkódot, majd kattints a „Küldés” gombra!
 6. A jelentkezésed végleges, ahogy látod a profilodon. Ezt jobb felül a fejre kattintva, a „Foglalásaim” menüpontban tudod megnézni. A jelentkezésről tájékoztató emailt is kapsz! A lemondáshoz kattints a „Lemondás” gombra az érintett szolgáltatás alatt ugyanebben a menüpontban! A jelzett időpontig van lehetőség a díjmentes lemondásra, ebben az esetben a kifizetett előleg visszatérítési folyamata automatikusan kezdetét veszi.
 7. Amennyiben elakadtál vagy kérdésed lenne, akkor kérjük hívd a +36-30-437-4519-es telefonszámot, vagy írj a schwarzkopf.hungary@henkel.com email címre.

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és kép: Schwarzkopf Professional Hungary

Lájkold, és oszd meg másokkal is a lehetőséget – köszönjük! 🙌

Közzétéve: 2021-10-07 15:45