Color & Cut – az elmúlt évtized és a jelen

color-and-cut-cover-fodraszinfo

Ismerkedj meg a Schwarzkopf Professional Essential Looks filozófiával!

Ha szeretnél bővebben megismerkedni a Schwarzkopf Professional Essential Looks filozófiáján keresztül a hajvágás és hajszínek kreatív világával, akkor ez a szeminárium neked lett kitalálva!

Mit tanulhatsz?

Az egész napos oktatás tartalma: Délelőtt egy inspiráló Look & Learn keretében elkalauzolunk a kreatív hajvágás és hozzá tartozó hajfestési technikák világába, délután pedig babafejen ki is próbálhatod a tanultakat. Mindenkit szeretettel várunk, aki szeretne kiszakadni a napi rutin szürkeségéből és kipróbálna valami formabontót!

Oktató

Bódis Richárd, Czupár Estilla és Katona Attila

Oktatás időpontja

Május 22.

Oktatás időtartama

10:00-17:00

Oktatás helyszíne

ASK Akadémia Budapest

Oktatás díja

52.000 Ft + 22.000 Ft a babafej ára

Jelentkezés

  1. Nyisd meg az alábbi linket: https://e-szalonok.com/ask-academy-oktatasok/
  2. Lépj be / Regisztrálj a felületre! Ezt a jobb felső sarokban lévő fej ikonra kattintva teheted meg! A regisztráció során SMS-ben kapni fogsz egy megerősítő kódot, ezt meg kell adnod a fiók aktiválásához!
  3. Válassz oktatást!
  4. Válassz időpontot! A neked megfelelő időpontnál kattints a „Kiválaszt” gombra. Ha többen szeretnétek egyidejűleg foglalni, akkor az „Add meg a résztvevőket” szekcióban, a keresőmezőbe a nevet beírva, majd a plusz gombra kattintva hozzá tudtok adni újabb résztvevőket!
  5. Fizesd ki a képzés árát! Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, itt meg tudod adni! Ehhez írd be a kuponkódot, majd kattints a „Küldés” gombra!
  6. A jelentkezésed végleges, ahogy látod a profilodon. Ezt jobb felül a fejre kattintva, a „Foglalásaim” menüpontban tudod megnézni. A jelentkezésről tájékoztató emailt is kapsz!
  7. A lemondáshoz kattints a „Lemondás” gombra az érintett szolgáltatás alatt ugyanebben a menüpontban! A jelzett időpontig van lehetőség a díjmentes lemondásra, ebben az esetben a kifizetett előleg visszatérítési folyamata automatikusan kezdetét veszi.

    Amennyiben elakadtál vagy kérdésed lenne, akkor kérjük hívd a +36 30 437 4519-es telefonszámot vagy írj a schwarzkopf.hungary@henkel.com email címre.

Megjegyzés

A képzésre vigyél magaddal ollót, fésűt, kefét és hajformázó eszközöket!

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg és képek: Schwarzkopf Professional

Közzétéve: 2023-01-19 12:03