COVID-19 a fodrászatban: videóinterjú Balogh Évával

COVID19_fodraszatban_Balogh_Eva_interju_cover

Így zajlott le a COVID-19 a fodrászatban. Interjú következik a nehéz helyzetből.

Számos cikkünkben kitértünk már az óvintézkedések jelentőségére, a koronavírus második hulláma pedig további odafigyelésre ösztönöz minket. Hogy miért is? Most egy tanulságos videóinterjúban bemutatjuk nektek Balogh Éva fodrászt, és az ő rövid történetét arról, hogy hogyan fertőződött meg a szalon falai között és adta tovább a vírust vendégének, mikor még mindketten tünetmentesek voltak. Érdemes végignézni!

COVID-19 a fodrászatban: videóinterjú Balogh Évával

Legfrissebb videóinterjúnkban Balogh Éva történetét ismerhetitek meg, aki a múlt héten a fodrászszalonban fertőződött meg. A beszélgetés során rákérdeztünk a megbetegedés körülményeire, a tesztelés utáni időszakra, de ami talán még érdekesebb volt, hogy tisztán érződik, hogy a fizikális tüneteken túl, milyen lelki frusztrációt okoz a koronavírus. Érdemes végighallgatni Éva szavait, mert bizony a COVID-19 nem válogat. Továbbra is egy tudatos hozzáállásra van szükség, amiben minden óvintézkedés ugyanannyira fontos, hiszen a vírust hordozó személy még sokáig érezheti magát makkegészségesnek, akkor is, amikor már esetleg fertőz.

Az egészségünk megőrzése és a munkánk védelme közös érdekünk!

Íme a videó:

 

Ezek a cikkek érdekelhetnek még:

#1 Így dolgoznak a hazai fodrászok a koronavírus idején 

#2 Maszkhasználat a fodrászatokban 

#3 Fodrászszalonok működése a koronavírus alatt: brit útmutató 

 

Szöveg: Fodrászinfó

Videó: Hansági Dorka

Hasznos volt számodra, amit nálunk olvastál és hallottál? Köszönjük, hogyha ezt egy lájk vagy megosztás formájában jelzed nekünk!

Közzétéve: 2020-09-26 13:24