Ki az a Csetneki Sasa? Fodrászinfó Podcast és Fodrász Arcképcsarnok

Csetneki-Sasa-Fodraszinfo-Arckepcsarnok-cover

A Fodrászinfó Podcast következő részében Csetneki Sasa vendégeskedett!

Mindig is érdekelt, hogy egy-egy kiemelkedő hazai fodrász hogyan jutott el oda, ahol most tart? Inspirál, hogyha a social media platformokon túl, mélységeiben is megismerheted a példaképeid karakterét és munkásságát? Akkor a Fodrászinfó Podcast és Fodrász Arcképcsarnok csak Rád vár! Most egy igazán különleges fodrászt mutatunk be nektek, név szerint, Csetneki Sasát! Felkészültél?

A “Csetneki Sasa” sztori

Kezdetek:

Csetneki Sasa 1993-ban kezdte a fodrász iskolát. Ez egy nagyon új világ volt számára, hiszen családjában előtte senki nem művelte a szakmát, és ő maga sem akart soha fodrász lenni. Első mestere, Nagy László szerettette meg vele a fodrászatot, aki a szalonon kívüli munkával is megismertette. Neki köszönhetően rengeteg bemutatón vett részt.

Szakmai sikerek:

A kétezres évek elején kezdett versenyezni, ami nagyon izgalmas időszak volt számára. Legnagyobb sikerének a Wella Trend Vision Award-on elért teljesítményét tartja: kétszer második helyezést ért el, és egyszer meg is nyerte a díjat. Ezután új irányt vett az élete, bemutató fodrászként folytatta a pályafutását, a teljes szakma előtt így vált ismertté. Közben folyamatosan képezte magát, nagyrészt külföldön. Ezzel egy időben, 14 év után elbúcsúzott mesterétől és nevelő szalonjától, hogy Molnár Attival megnyithassa első saját fodrászatát, a Backstagehair-t. Elmondása szerint ez annyira menő volt, hogy a fodrászosztályok oda kérték az osztálykirándulást más megyékből is.

Csetneki-Sasa-Fodraszinfo-Arckepcsarnok-1

Csetneki Sasa a szalonmunkában érzi igazán jól magát

Napjaink:

Sasa életében ezt követte a sárga nyúl hajpresszó és jelenleg a Nyúl, ahol teljesen otthon érzi magát. Ma már javarészt szalonmunkázik, és csak akkor csinál bármit a szakmának, ha úgy érzi, van közölni valója! Szerinte ettől olyan közvetlen és értékes az, amit közösen alkot fodrászbarátaival.

Instagram:

https://www.instagram.com/sasafodrasz/

Csetneki Sasa teljes történetéért irány Podcastet nézni:

Ha további inspirációra vágysz, kattints:

Csetneki, Fróna, Latrovszky, Buzássy nyári hajvágó look&learn beszámoló

Készítette: Fodrászinfó

Képek forrása: Csetneki Sasa Facebook-profil

Ha tetszett az összefoglaló cikk, köszönjük a lájkot és a megosztást! ✂️

Közzétéve: 2021-09-16 15:17