Digitális jelenlét a Schwarzkopf Professional-nél

schwarzkopf-professional-cover

Egy komplexebb digitalizáció figyelhető meg a cégnél.

Mindennapjaink elválaszthatatlan része a digitalizáció, a digitális eszközök használata. Az elmúlt évek eseményei, a 2020-as világjárvány és annak utóhangja, mint minden cég életében, a Schwarzkopf Professional vállalati digitalizációján is sokat lendítettek.

A digitalizáció a Schwarzkopf Professional számára nem csak abban merül ki, hogy digitális eszközöket használ. Egy annál komplexebb, gondolkodásmódbeli változás áll mögötte: céljuk innovatív eszközökkel és eljárásokkal folyamatosan új eredményeket elérni.

Nézzünk meg ebből néhányat.

Partners in Craft

A fodrászok részesei lehetnek egy új tanulási élménynek, amelyet rájuk szabtak. Lehetőségük nyílik inspirálódni, egy globális közösség részévé válni. Ehhez nincs más dolguk, mint regisztrálni a Schwarzkopf Professional E-academy oldalán!

Mindent megtanulhatnak a szakmáról, képezhetik magukat, hogy azzá a magabiztos fodrásszá váljanak, akik lenni szeretnének.

B2B shop

Tavaly áprilisban indult el üzleti partnereik kényelmét szolgáló online vásárlást támogató szolgáltatásuk, a Schwarzkopf Professional B2B Shop, amelyet a legújabb technológiai innovációk felhasználásával alkottak meg.

schwarzkopf-professional-digitalis-jelenlet

A Schwarzkopf Professional-nek fontos az online vásárlást támogató felület

Egy kifinomult, felhasználóbarát webshop, amely a piacon egyedülálló, csatorna-specifikus szolgáltatási funkciókkal rendelkezik. Ilyen például a készletfigyelő és megrendelő szolgáltatás, amely a partner készletvezető szoftverével összehangolva lehetőséget nyújt arra, hogy pillanatok alatt adjon le nagyvolumenű megrendeléseket.

Az új shop okos online munkatárs is, amely a személyre szabott megoldásain keresztül jobb készletvezetést, valamint teljes ellenőrzést biztosít a szalon pénzügyei felett. A legfrissebb adatok bármikor elérhetők, hiszen napi 24 órában rendelkezésre állnak. Az Schwarzkopf Professional B2B Shop kedvezőbb pénzmozgást, időmegtakarítást, egyszerűbb folyamatokat és szakértőbb csapatot jelent.

Schwarzkopf Professional új weboldal

2022 augusztusában megújult a Schwarzkopf Professional magyarországi weboldala, ahol termékcsaládokra lebontva olvashatók hasznos információk, valamint minden képzés, oktatással kapcsolatos újdonság is elérhető egy helyen.

ujhonlap

Az új weboldal megjelenése

A tartalmak rendszeresen frissülnek, javasolt többször visszatérni és böngészni az oldalon!

Fedezd fel az új weboldalt!

Salon Finder – Szalonkereső funkció

A Schwarzkopf Professional weboldala nemrég hasznos újdonsággal bővült: szalonkereső funkció segítségével a vendégek könnyedén megtalálhatják a hozzájuk legközelebb eső Schwarzkopf Professional fodrászatot. A szalonkereső-funkció márka szintű lebontásban is lehetővé teszi a keresést!

Találd meg a hozzád legközelebbi Schwarzkopf Professional szalont!

szalonkereso

A Schwarzkopf szalonkeresője

SalonLab Analyzer

A digitális innovációk sorából nem maradhat ki a SalonLab Smart Analyzer*, ami egy korszakalkotó újdonság az igazán egyedi konzultációs élmény érdekében. Az eszköz a fodrászok szakértelmét adatalapú információkkal kombinálja: a fodrász ráláthat a haj belső szerkezetére közeli infrasugaras technológia segítségével. A SalonLab-alkalmazással működtetett rendszer a fodrászt és a vendéget egyaránt végigvezeti a konzultáció és elemzés folyamatán.

Tudj meg róla többet!

Kérdések és válaszok

Gyakran merülnek fel kérdések az E-Academy-vel kapcsolatban. A legtöbbször feltettekre igyekszik válaszolni a cég. Íme a leggyakrabban ismételt kérdések:

Mi az ASK e-Academy?

Az ASK e-Academy a Schwarzkopf Professional online tanulási platformja. Az ASK e-Academy segítségével szeretnénk összekapcsolni a nemzetközi fodrászközösséget, és teljes mértékben személyre szabott, lebilincselő digitális oktatási élményt nyújtani számukra.  Ingyenes online platformunk kreatív, igény szerinti oktatóvideókat, audiovizuális prezentációkat és interaktív, vegyes tanulási élményt kínál.

Milyen előnyökkel jár számomra az ASK e-Academy?

Hisszük, hogy az oktatás tanulóközpontú élményt kell, hogy nyújtson, ezért inspiráló és motiváló kurzusokat kínálunk a fodrászati tudásod szélesítésére. Megfelelő eszközökkel, tapasztalattal és szakemberekkel rendelkezünk ahhoz, hogy olyan technikai, inspiráló és szakmai képzést biztosítsunk, mely segít a fodrászati készségeid fejlesztésében és a lehetőségeid körének bővítésében.

Elérhetők a kurzusok az országomban?

Platformunk számos országban elérhető. Tekintsd meg, hogy a te országod is köztük van-e: Welcome

Mit tegyek, ha bármilyen kérdésem van?

További segítségért, kérjük, tekintsd meg a Segítség & Támogatás pontjainkat: Help & Support

Hol tudom törölni a fiókomat?

A bejelentkezést követően bármikor törölheted a fiókodat a felhasználói profilodban. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ha egyszer törlöd a fiókodat az e-Academy-n, akkor azt a teljes Schwarzkopf Professional Ökoszisztémából törlöd. https://eacademy.schwarzkopf-professional.com/hu/hu/user/profile.html

Hogyan tudom visszaállítani a jelszavamat?

A jelszavadat bármikor visszaállíthatod, ha belépsz az e-Academy bejelentkezési oldalára: https://eacademy.schwarzkopf-professional.com/hu/hu/welcome/login.html

Egyszerre több kurzusra is jelentkezhetek?

Igen, annyi kurzusra jelentkezhetsz, amennyire szeretnél.

Hogyan érhetem el és követhetem nyomon a tanulási útvonalaim és kurzusaim előrehaladását?

Ha bejelentkezel a fiókodba, láthatod a “Tanulmányaim” menüt, amelyben megtekintheted a felvett kurzusokat és tanulási útvonalakat, valamint a státuszodat.

Mennyi ideig tekinthetem meg a kurzust a fiókomban?

Amíg van e-Academy fiókod, az összes kurzust bárhol és bármikor megtekintheted, kivéve, ha ezek ütemezett kurzusok.

Hányszor nézhetem meg a videókat, és mennyi ideig tart egy kurzus?

A videókat bármennyiszer, éjjel-nappal megnézheted, és a saját időbeosztásod szerint tanulhatsz. A kurzusok időtartama azok típusától függ. Egy kurzus általában 5-10 perces.

Mi történik, ha nem sikerül a tesztem?

Ha nem sikerül a teszted, akkor újra végigmehetsz a kurzuson, hogy felfrissítsd a tudásod, majd megismételheted a tesztet.

Mi történik, ha nem végzem el a kurzust egy alkalom alatt?

V: Folyamatosan nyomon követjük a tanulási utadat. Ha nem kívánod egy alkalom alatt befejezni a kurzust, akkor ott folytathatod, ahol legutóbb abbahagytad.

Kapok oklevelet a kurzus elvégzését követően?

A teszt elvégzése után egy jelvényt és egy oklevelet kapsz a tanulási útvonal befejezéséhez.

Hogyan ültethetem át az elméleti tudásomat a gyakorlatba?

Tudjuk, hogy mennyire fontos az elméletben tanultak gyakorlása, ezért lehetőséget biztosítunk arra, hogy részt vegyél gyakorlati képzésünkön. A személyes képzésekre a kiválasztott helyszíneken, szalonokban és az ASK akadémián kerül sor.

schwarzkopf-professional-digitalis-jelenlet

Olvass még a Schwarzkopf Professional-ről:

A legnagyobb Schwarzkopf Professional trendek

Új tbh árnyalatok

Ha hasznosnak találtad a cikket, lájkold és oszd meg másokkal is! 🙂

Szöveg és képek: Schwarzkopf Professional

Közzétéve: 2022-12-29 08:36