Dyson Airstrait – ez a brand legújabb technológiája

Megjelent a Dyson Airstrait hajegyenesítő.

A Dyson mindig élen jár a technológiában és a haj védelmében. Számos termékük készült már a haj védelmét szolgáló hőtechnológiával, amilyen például az AirWrap is. A legújabb vívmány, a Dyson Airstrait, amit 2023. május 11-én, Amerikában mutattak be. Az online sajtótájékoztatón mi is részt vettünk, mutatjuk a részleteket, amik ott elhangzottak. 

Fontos: a Dyson Airstrait egyelőre az amerikai piacon kerül bevezetésre! A magyarországi értékesítésről egyelőre nincs konkrét információnk.

Úttörő technológia a Dyson-tól

Bár a hővédelem mindig is a Dyson első számú szempontja volt, minden termék esetében fellelhetünk valamilyen újdonságot, valamilyen apró részletet. Emiatt is válnak termékeik egyre jobbakká.

A legújabb technológiát maga James Dyson mutatta be, az eseményt pedig online is lehetett követni. A Dyson legújabb technológiája a magas nyomású levegőn alapul, amely szárítás közben egyenesíti ki a hajat. A levegő a brandtől megszokott módon, pont a hajnak leginkább megfelelő hőmérsékletű, így nem okoz hajkárosodást. A Dyson Airstrait légáramlása 45 fokos szögben, lefelé történik annak érdekében, hogy a megfelelő nyomás alakuljon ki. Ezáltal a haj puhává, könnyen formázhatóvá válik, anélkül, hogy sérülne vagy töredezne.

dyson-airstrait-bemutato

Dyson Airstrait – James Dyson

A Dyson Airstrait belső felépítése

A gépben elhelyezett üveggyöngy termisztorok másodpercenként 30-szor mérik meg és szabályozzák az áramló levegő hőmérsékletét. Ezáltal maga a gép akadályozza meg a hő általi károsodást és segíti a haj fényének megőrzését.

A Dyson Hyperdymium motor 106 ezer fordulatot tesz másodpercenként, valamint csaknem 12 liter levegőt juttat át a gépen. Ennek segítségével éppen olyan erős légnyomást generál, amely elég erős a haj kiegyenesítéséhez. Mindezek a belső tulajdonságok és technológiák lehetővé teszik, hogy a hajszárítás és a formázás egyetlen eszköz segítségével valósulhasson meg.

dyson-airstrait-formazas

Szárítás és formázás egy készülékkel

Ráadásul a Dyson Airstrait nem csupán a haj egyenesítésére készült, hanem arra, hogy olyan technológiát biztosítson, amely meg is őrzi a haj erejét és csillogását.

Néhány look a Dyson Airstrait segítségével

A Dyson két videót is közzétett, amely két frizura elkészítését mutatja be a legújabb készülék használatával. Ezek a videók is a hajformázás egyszerűsítésének jegyében készültek:

Reméjük sokan fogjátok kipróbálni ezt az új készüléket és sokatok számára válik könnyebbé a hajformázás és egyenesítés, akár a szalonban, akár otthon.

További fodrásztartalmakért böngéssz az oldalon, ha pedig tetszett a cikk, lájkold és oszd meg másokkal is! 🙂

Ez is érdekelhet

Interjú Jake Reynolds-szal, a Dyson vezető tervezőmérnökével

Dyson Corrale hajvasaló teszt

Készítette: Fodrászinfó

Felhasznált forrás és képek: Dyson Instagram, dyson.com

Közzétéve: 2023-05-12 05:13