Dyson AirWrap: a hajformázás legegyszerűbb módja

Dyson_AirWrap_hajformazo_cover

Dyson AirWrap a hajformázás legegyszerűbb módja.

San Francisco-ból jelentjük: megérkezett a legújabb Dyson csoda! A mai nap került bemutatásra a Dyson AirWrap névre hallgató legújabb hajformázó, ami minden képzeletet felülmúl. A hosszú hajúak számára itt van a legegyszerűbb hajformázási megoldás, a szalonokban való használhatóságot pedig az idő fogja igazolni. Lássuk, mi is ez. Bemutatjuk a Dyson AirWrap hajformázóját.

Elérkezett a nagy nap: bemutatkozik a Dyson AirWrap a nagyközönség előtt

Lázas készülődés, hatalmas érdeklődés, az ingyenesen váltható jegyek pillanatok alatt elfogynak. Nem is csoda, hiszen a Dyson – a csoda hajszárítóját követően – egy újabb műremeket alkotott, a Dyson AirWrap-et, ami azt ígéri, hogy a hajformázás minden nehézségét könnyedén megoldja. Egy készülékkel, melyen csupán a formázó fejet kell cserélni.

A Dyson Demo Store előtt izgatottan várakozik a nagyközönség, hiszen nem mindennapi bemutatóra érkezünk. A remény pedig arra is felcsillan, hogy a bemutatót követően mi is kezünkbe foghatjuk ezt a csodát. És akkor jön az újabb meglepetés…

Exkluzív Dyson AirWrap bemutató

A bemutató exkluzivitását a limitált nézőszám és a személyre szabott tanácsadás emeli igazán, így szerencsésnek érezheti magát minden résztvevő. Az ízlésesen kialakított „hair customization bar”-ban személyre szabott tanácsot kapnak a résztvevők frizurájuk stylingolásával kapcsolatban. A pompás frizura elkészültét követően pedig lehetőség nyílik a Dyson mérnökeivel is beszélgetni, akik igazán élvezettel mesélnek az AirWrap technológiájáról és arról az újításról, ami ezt a terméket valóban különlegessé teszi.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dyson Hair (@dysonhair) által megosztott bejegyzés,

 

Dyson AirWrap hajformázó

Mutatjuk, milyen kiegészítőkkel lesz kapható a Dyson AirWrap hajformázó:

  1. Hajszárító fejrész (Ennek használatával a korábban megvásárolt Dyson hajszárító gyakorlatilag feleslegessé válik.)
  2. Kefe, mellyel egyenesre szárítható a vékonyszálú haj. Ennek használatával a hajvégek befelé állnak. Végeredményben puha és selymes tapintású hajat kapunk, ráadásul nagyon szép volument ad.
  3. 30 és 40 milliméteres fejek, mindegyikből 2-2, (az image fotón a 40mm-ből csak az egyik szerepel). Az egyik jobbra, a másik pedig balra csavarja fel a hajat, ami egy fodrász számára nagyon fontos. Pontosan ugyanúgy teszi a dolgát, ahogyan azt a videóban látjuk.
  4. Kefe, mellyel egyenesre szárítható a vastagabb, durvább tapintású göndör vagy hullámos haj is.
  5. Egy körkefe, amiből csupán egy méret van a csomagban.

Dyson_AirWrap_hajformazo_001

Dyson AirWrap hajformázó

Mit hiányolunk a Dyson AirWrap hajformázóból?

Leginkább a szűkítő fejrészt. Jól tudjuk, hogy milyen fontos a szűkítő használata, ezért talán egy ideig mégis használjuk még a korábban megvásárolt Dyson hajszárítót, hiszen annak van szűkítő része. Mivel a cég már most annyi visszajelzést kapott a vásárlói oldalról ennek pótlására, elképzelhető, hogy a jövőben kiegészítik a csomagot egy szűkítő fejrésszel is.  

Illetve a körkefe fejből lehetne több is a csomagban, hiszen nem csak egy méretben lenne jó dolgozni.  

Dyson AirWrap összegzés

Alig várjuk, hogy Magyarországra is megérkezzen a Dyson AirWrap csoda és nektek is bemutathassuk. Aztán pedig magatok is megbizonyosodhassatok arról, hogy miért is fogyott el Amerikában és az Egyesült-Királyságban már az előrendelések első napján minden Dyson AirWrap. Reméljük, hogy a tömeggyártásba még ez a két „apró” kiegészítés is bekerül.

Szöveg: Hansági Dorka

Képek: Dyson

Ha tetszett a cikk és nem szeretnél lemaradni a Dyson AirWrap Magyarországra érkezéséről, akkor kövess minket, hogy azonnal értesülj. Köszönjük a like-ot és megosztást!

Közzétéve: 2018-10-18 15:30

Dyson_AirWrap_hajformazo_001