Schwarzkopf Professional képzés: az élmény alapú szolgáltatások nyomában

Schwarzkopf-Professional-oktatas-7

Fejleszd magad az élmény alapú szolgáltatások nyomában!

Értesz a fodrászathoz? Remek! De mi értelme mindennek, ha nem a megfelelő szolgáltatásokat biztosítod a vendégeidnek? Az iparág jövője azokon a kimagasló szolgáltatásokon múlik, amik otthon nem megvalósíthatók. Ha szeretnél új vendégeket megszólítani, vagy egyedi igényeket kínálni, jelentkezz a Schwarzkopf Professional élmény alapú szolgáltatások nyomában című képzésére!

Mit tanulhatsz az élmény alapú szolgáltatások nyomában képzésen?

A Schwarzkopf Professional hisz abban, hogy minden vendégnek professzionális szolgáltatást kell kapnia. A szeminárium során megtanulhatod, hogy miként tudsz majd élményt biztosítani az első pillanattól az utolsóig a vendégeid számára. Kiemelt fókuszt kap a konzultáció, mely által tökéletes megoldást tudsz biztosítani vendégeid hajszükségleteire, de természetesen szó lesz a fenntartható szalonpraktikákról és higiéniás, biztonsági irányelvekről is. Ez a képzés a jövő fodrászának nyújt segítséget abban, hogy tudása és szolgáltatása még megalapozottabb legyen!

Oktató

Rácz Böbi

Oktatás időpontjai

2022. március 28. (hétfő)

Oktatás időtartama

10:00-16:00

Oktatás helyszíne

Schwarzkopf Professional ASK Academy

1093 Budapest, Közraktár utca 30-32.

Oktatás díja

32.000 forint

Jelentkezés menete

Első lépés: KATTINTS IDE!

Második lépés: lépj be/regisztrálj a felületre! Ezt a jobb felső sarokban lévő fej ikonra kattintva teheted meg. A regisztráció során SMS-ben kapni fogsz egy megerősítő kódot, ezt meg kell adnod a fiók aktiválásához!

Harmadik lépés: válassz oktatást!

Negyedik lépés: válassz időpontot! A neked megfelelő időpontnál kattints a„Kiválaszt” gombra! Ha többen szeretnétek egyidejűleg foglalni, akkor az „Add meg a résztvevőket” szekcióban, a keresőmezőbe a nevet beírva, majd a plusz gombra kattintva hozzá tudsz adni újabb jelentkezőket. 

Ötödik lépés: fizesd ki a képzés árát! Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, itt meg tudod adni! Ehhez írd be a kuponkódot, majd kattints a „Küldés” gombra!

Hatodik lépés: a jelentkezésed akkor végleges, ahogy az oktatást látod a profilodon. Ezt jobb felül a fejre kattintva, a „Foglalásaim” menüpontban tudod megnézni. A jelentkezésről tájékoztató emailt is kapsz.

Hetedik lépés: a lemondáshoz kattints a „Lemondás” gombra az érintett szolgáltatás alatt ugyanebben a menüpontban! A jelzett időpontig van lehetőség a díjmentes lemondásra, ebben az esetben a kifizetett előleg visszatérítési folyamata automatikusan kezdetét veszi.

További információ

Amennyiben elakadtál vagy kérdésed lenne, akkor kérjük hívd a +36-30-437-4519-es telefonszámot, vagy írj a schwarzkopf.hungary@henkel.com email címre!

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és kép: Schwarzkopf Professional Hungary

Közzétéve: 2022-01-26 14:00