Élménykeresés, nyugtató szalonszolgáltatás: mindent az Oil Ultime-ról

SKP_Oil_Ultimate_cover

Az új szortimentről, a Schwarzkopf Professional Oil Ultime világáról írunk.

A Schwarzkopf Professional számára a minőség nem kizárólag a professzionális termékeknél és szolgáltatásoknál kezdődik. A márkaképviselet filozófiájának legfőbb üzenete a valódi szépségre épül, ami nem más, mint a harmonikus lélek és az egészséges megjelenés kapcsolatából adódó kisugárzás. A csapat ebben a szellemiségben alkotta meg az Oil Ultime szortimentet, amely most két nagyszerű termékkel bővült – ismerd meg őket!

Az élményalkotás, avagy az Oil Ultime filozófia hátterében

Legyen szó bármilyen tevékenységről vagy szórakozásról, a mai társadalmi igények megkövetelik az élményközpontúságot. Ezek a szükségletek a szépségipari szolgáltatások során is megjelennek, amelyhez szorosan hozzákapcsolódik még az élmény másokkal történő megosztása, illetve a közösségi médiahasználat is. Mindezek tükrében a fizikai és mentális jóllét felértékelődött, amelynek köszönhetően szükség van az olyan prémium élmények megteremtésére, amelyek nyugalmat teremtenek a hektikus hétköznapok alatt. A Schwarzkopf Professional az Oil Ultime bevezetésével éppen egy ilyen exkluzív kiszakadási élményt alkotott, amely a szortiment kibővítésével most még több lehetőségekkel kecsegtet!

SKP_Oil_Ultimate_3

Schwarzkopf Professional Oil Ultime élmény 2020

– egy megújult szortiment – 

Nem titok, hogy az Oil Ultime már a kezdetektől fogva is a magas fokú hajápolást szolgálta. A 100%-ban természetes tisztított olajokból készült termékcsalád csábító fényt és kellemes tapintást kölcsönöz a hajnak, miközben a kényeztető Oil Ultime illóolajokkal végzett aromaterápiás szolgáltatás fokozza a vendégek általános jóllétét. Most két új termékkel gazdagodott a szortiment, ismerd meg őket!

#1 Oil Ultime tisztítóolaj (ricinusmaggal): a szilikonmentes és nem zsíros ricinusmagolaj gyengéden tisztítja a hajat és a fejbőrt. A könnyed olajformula használatában is egyszerű, ugyanis egyenletesen eloszlatható a haj és fejbőr egész területén. 

#2 Oil Ultime mediterrán finishing olaj: a termék a tiszta fehér jázminvirág-tartalmú természetes olajok gazdag elegyét használja, amelyet a lime és narancs frissítő és citrusos illata varázsol még különlegesebbé. Megakadályozza a melegebb idővel, illetve az UV-sugárzással járó károsodásokat, anélkül, hogy elnehezíteni a haj szerkezetét.

SKP_Oil_Ultimate_5

SKP_Oil_Ultimate_6

Maximális vendégélmény: Oil Ultime szalonszolgáltatás

A Schwarzkopf Professional Oil Ultime szalonszolgáltatások a harmónia oázisává varázsolják az üzletedet, ugyanis a vendégeknek egy érzéki aromaterápiás élményben lehet részük. Szükség esetén az Ultime Harmóniaszolgáltatás élénkítő és pihentető típusa közül választhatnak, amelyekhez most már igényelhetnek egy intenzív vagy gyorsszépítő folyamatot is. A szolgáltatás teljes mértékben személyre szabható – figyelembe véve a vendég sajátos haj- és fejbőrproblémáit -, hogyha az illóolajat más és más arányban kevered össze az Oil Ultime Scrub-bal. A maximális hatás elérése érdekében kedveskedj egy fejmasszázzsal is, így a vendéged garantált élménnyel tér haza!

SKP_Oil_Ultimate_1

Az Oil Ultime termékekkel és szalonszolgáltatásokkal kapcsolatos további információért vedd fel a kapcsolatot a helyi Schwarzkopf Professional képviselőddel vagy kattints ide! 

Megismernéd a többi 2020-as Schwarzkopf Professional fejlesztést is? Ezeket a cikkeinket olvastad már?

#1 ammóniamentes Essensity szőkítőpor

#2 CHROMA ID hajszínező pakolás

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: Schwarzkopf Professional

Ha tetszett az Oil Ultime gyorstalpaló, lájkold és oszd meg cikkünket – köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2020-07-27 16:43

SKP_Oil_Ultimate_2
SKP_Oil_Ultimate_5
SKP_Oil_Ultimate_3