Essential Looks Collection 2019 by Schwarzkopf Professional

skp_essential_looks_collection_cover

Figyelem, figyelem! Essential Looks Collection 2019! Inspirálódj!

A Schwarzkopf Professional legújabb trendanyagában kétségkívül a színek dominálnak, aminek köszönhetően egy varázslatos világ tárul elénk. Az idei év legnagyobb trendjeit a sokszínűség és az egyediség tökéletes egyensúlyával jellemezhetjük, aminek most egyik kiemelkedő példája az Essential Looks kollekció. A legújabb frizuratrendeket nemcsak a divatimádók, de az egyszerűbb, mindennapi lookokat kedvelők is szeretni fogják!

Creating Tomorrow Colour Today kollekció 2019

Az Essential Looks hű marad önmagához és a Schwarzkopf Professional elveihez. A kollekció a szalonkész variációkon, lookokon és trendeken keresztül hozza el mindenki számára a kifutók világát. A féktelen divatfanatikusok és az állandó megújulás kedvelői egytől-egyig imádni fogják. Te melyik csoportba tartozol?

#1 Color Clash Trend

Magabiztosság és varázslatos lélek – a Color Clash az élénk színvilágot egy
modern, kifinomult keretbe zárja. A divat iránti szeretet számtalan helyre kalauzol, de a lényeg mindig ugyanaz: szóljon nagyot! A Color Clash trend világában a merész árnyalatok, a káprázatos ellentétek, az erős sziluettek dominálnak, amelynek hatása egy gazdag és mégis lágy folyamatosságot sugall.

skp_essential_looks_collection_anastasia_avantgarde_9

skp_essential_looks_collection_anastasia_avantgarde_8

skp_essential_looks_collection_selina_11

#2 Urbaganza Trend

Az Urbaganza Trend a vagány, városias hangulat autentikus újraértelmezése, ami a sima, tiszta fényen keresztül gondolja újra a klasszikus formákat és színvilágokat. Hideg, tiszta és egyszerre hanyag, aminek köszönhetően egyszerre összpontosul az egyedi önkifejezés és a városias hangulat. Átértékelt szabályok, merészen újragondolt klasszikusok és váratlan kombinációk határozzák meg a stílus központi elemeit.

skp_essential_looks_collection_amy_avantgarde_5

skp_essential_looks_collection_masha_9

skp_essential_looks_collection_mieke_10

#3 Texture Tension Trend

A Texture Tension képein keresztül bemutatásra kerül a Schwarzkopf Professional izgalmas új hajfestési technikája, a #raincolor, amely a volumen és textúra bársonyos illúzióját kelti a hajon. A kevesebb néha több, ezért a Texture Tension trend teljes egészében az átlátszóságról, egyszerűségről, tisztaság erejéről, árnyalt természetességről, pasztell és törtfehér színekről szól. A törtfehér színek megcsillanak az átlátszó paneleken, a hamvas haj pedig egyszerre hat rendkívül természetesnek és varázslatosan tarkának a textúrált világosságban.

schwarzkopf professional hajtrend 2019
schwarzkopf professional hajtrend 2019-1

Alkosd meg a saját #raincolor lookjaidat!

Ezek a technikák egy zseniális és könnyedén használható sablonfólián keresztül robbantak be a köztudatba. Készíts gyorsan egyedi és különleges eredményeket a lézervágott fóliák segítségével, amelyek pillanatok alatt lehetővé teszik a a gyönyörű #raincolor hatás elérését. Az Essential Looks világa már vár rád, kattinst és inspirálódj a www.essentiallooks.com oldalon!

 

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg és képek: Schwarzkopf Professional

Ha tetszett a trendanyag, a lájkokat és megosztásokat köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-10-22 16:09

skp_essential_looks_collection_anastasia_avantgarde_7
skp_essential_looks_collection_masha_9
skp_essential_looks_collection_anastasia_avantgarde_9