Essential Skills Cut – hajvágó akadémia

essential-skills-cut-cover

Tudásvággyal rendelkező fodrászok figyelmébe ajánljuk.

A középpontban a legfontosabb vágó technikák. Tanuld meg a klasszikus formák alapelveit, mely egy nélkülözhetetlen készség a mindennapos szalonmunka során.

Mit tanulhatsz?

A 2×2 nap során az ASK Essential Skills módszertanán és terminológiáján keresztül a résztvevő az alapoktól, a leválasztásokon, kiemeléseken, szögeken, átmeneteken és megfelelő vágástechnikákon keresztül mindent megtudhat, amire precíz hajvágáshoz szüksége lehet. Bódis Richárd végig támogatja és hasznos visszajelzésekkel látja el a résztvevőket a gyakorlati képzések során. Nincs a hajvágásnak olyan eleme, amiről itt ne esne szó.

Oktató

Bódis Richárd

Oktatás időpontja

Február 22-23. és Április 4-5.

Oktatás időtartama

10:00-17:00

Oktatás helyszíne

ASK Akadémia Budapest

Oktatás díja

180.000 Ft + 44.000 Ft 2db babafejért (két részletben)

Jelentkezés

  1. Nyisd meg az alábbi linket: https://e-szalonok.com/ask-academy-oktatasok/
  2. Lépj be / Regisztrálj a felületre! Ezt a jobb felső sarokban lévő fej ikonra kattintva teheted meg! A regisztráció során SMS-ben kapni fogsz egy megerősítő kódot, ezt meg kell adnod a fiók aktiválásához!
  3. Válassz oktatást!
  4. Válassz időpontot! A neked megfelelő időpontnál kattints a „Kiválaszt” gombra. Ha többen szeretnétek egyidejűleg foglalni, akkor az „Add meg a résztvevőket” szekcióban, a keresőmezőbe a nevet beírva, majd a plusz gombra kattintva hozzá tudtok adni újabb résztvevőket!
  5. Fizesd ki a képzés árát! Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, itt meg tudod adni! Ehhez írd be a kuponkódot, majd kattints a „Küldés” gombra!
  6. A jelentkezésed végleges, ahogy látod a profilodon. Ezt jobb felül a fejre kattintva, a „Foglalásaim” menüpontban tudod megnézni. A jelentkezésről tájékoztató emailt is kapsz!
  7. A lemondáshoz kattints a „Lemondás” gombra az érintett szolgáltatás alatt ugyanebben a menüpontban! A jelzett időpontig van lehetőség a díjmentes lemondásra, ebben az esetben a kifizetett előleg visszatérítési folyamata automatikusan kezdetét veszi.

    Amennyiben elakadtál vagy kérdésed lenne, akkor kérjük hívd a +36 30 437 4519-es telefonszámot vagy írj a schwarzkopf.hungary@henkel.com email címre.

Megjegyzés

A képzésre vigyél magaddal ollót, fesűt, kefét és hajformázó eszközöket!

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg és képek: Schwarzkopf Professional

 

Közzétéve: 2023-01-19 11:28