Fedezd fel a Majirel Glow trend erejét! @ L’Oréal Professionnel

loreal_professionnel_majirel_glow_cover

A L’Oréal Professionnel Majirel Glow trend ereje tagadhatatlan.

A Majirel Glow termékpaletta története egészen a 70-es évekig nyúlik vissza, így nem csoda, hogy a L’Oréal Professionnel kiemelkedően sikeres fejlesztésének minősül. Az elmúlt évtizedek során, a hajfestékeket oly módon korszerűsítették, aminek hála egy női vendéged sem akad majd, akinek ne találnátok egy kifinomult és elegáns árnyalatot. Mit kell tudnod a szortimentről, miben rejlik a trend ereje? Már mutatjuk is!

Kifinomult, természetes árnyalatokkal a női igények kielégítéséért

Egy termékpaletta akkor válik igazán sikeressé és népszerűvé, hogyha a professzionális minőségen túl, a szakembernek és a vendégnek is ugyanakkora biztonságot jelent. A Majirel Glow éppen ennek köszönheti töretlen  színvonalát, hiszen évtizedekre visszamenőleg is, tökéletes minőségben szolgálta ki a közönségét. A L’Oréal Professionnel 2020-ban újradefiniálta a francia hatású és egyben természetes megjelenésű hajszín fogalmát, miközben megalkotott egy új, exkluzív hajfestéket is, amely páratlanul hűvös tónusokat és tündöklő optikai hatást biztosít a festett hajnak.

Az új Glow-technológia:

  • több tükröződést és kevesebb alapot tartalmaz,
  • megőrzi a haj természetes átlátszóságát,
  • áttetsző színű fátylat hagy maga után,
  • lehetővé teszi a természetesebb és ragyogóbb szín kialakítását.

A Majirel Glow nem más tehát, mint az ultratermészetes, finom, áttetsző eredmények új trendje!

loreal_professionnel_majirel_glow_7

Majirel Glow Lookbook

Ismerd meg a L’Oréal Professionnel első tökéletes ragyogást biztosító, személyre szabott Majirel Glow hajfestékét, hogy a mindennapi munkád során is képes legyél a hosszan tartó, természetes megjelenésű színeredmények megalkotására, és egy extrém fényhatás biztosítására! A megújult termékcsalád a világos és sötét árnyalatok teljes palettáját kínálja mindenki számára:

  • a világos GLOW-árnyalatok kifejezetten a világos alapokhoz lettek kialakítva, 6 vagy annál magasabb alapokra alkalmazhatók;
  • a sötét GLOW-árnyalatokat kifejezetten a sötét alapokhoz tervezték, amelyeket 5 vagy annál alacsonyabb alapokra kell alkalmazni!

A megfelelő árnyalat kiválasztása függ

  • a haj átmérőjétől,
  • az elért szőkítési alaptól,
  • az oxydant megválasztásától,
  • az ősz haj mennyiségétől.

Ismerd meg velünk az új árnyalatokat!

#1 Világosbézs hamvas Glow Look:

Bűvöld el környezeted ezzel a hűvös mokka glow-val, amely hosszan tartó, természetes megjelenésű hajszínt és csodálatos bézs hatású fényt ad a vendéged hajának!

loreal_professionnel_majirel_glow_9

#2 Világos irizáló Glow Look:

Próbáld ki a selymes ragyogást biztosító irizáló és tükröződő árnyalatokat, a világos alaphajszín kiemeléséért, és a hűvös glow hatás eléréséért!

loreal_professionnel_majirel_glow_10

#3 Világosbézs Glow Look:

Tökéletes bézs Glow Look, amely ideális lesz minden olyan vendéged számára, akinek van már néhány természetes melír a hajában: gyönyörű jeges árnyalatokat biztosít!

loreal_professionnel_majirel_glow_11

#4 Világosbézs arany Glow Look:

A legidőtálóbb Frenck Look természetes hajszínének enyhe megváltoztatásáért és a hűvösebb bézs kontraszt eléréséért. Mindez fénytől ragyogó kivitelben!

loreal_professionnel_majirel_glow_12

#5 Sötét hamvas Glow Look:

Fedezd fel a tökéletesen természetes benyomást keltő glow hatást! Ragyogó és kifinomult színeredmény a leghűvösebb trendi look eléréséért.

loreal_professionnel_majirel_glow_13

#6 Sötétbézs Glow Look:

Vendéged természetes sötét hajszíne kiemeléséért válaszd ezt a sötétbézs Glow Lookot, és tedd látványosabbá a frizuráját a természetes ragyogást biztosító árnyalatokkal!

loreal_professionnel_majirel_glow_14

#7 Természetes sötét hamvas Glow Look:

Próbáld ki ezt a lágy, természetesen hamvas Glow Lookot, amely a töveknél megjelenő kifinomult színhatással válik még vonzóbbá! Biztosíts extrém fényt a vendéged hajának, ami már egyébként is nagyon French!

loreal_professionnel_majirel_glow_15

#8 Sötét hamvas Glow Look:

Varázsold csillogóvá vendéged sötét haját a decensen hamvas, tükröződő fényekkel! Tökéletesen elnyomja a nem kívánt árnyalatokat ahhoz, hogy a leglágyabb hamvas glow hatást képes legyél elérni.

loreal_professionnel_majirel_glow_16

#9 Sötét fémesen hamvas Glow Look:

Ez a jeges Glow Look bármilyen sötét hajhoz ideális. Ha szeretnél a vendégednek egy tündöklően hűvös hatást biztosítani, ezt az árnyalatot válaszd!

loreal_professionnel_majirel_glow_17

#10 Világosbézs Glow Look:

Próbáld ki ezt a visszafogott bézs ragyogást adó glow-t, amely trendi, áttetsző, hűvös hatást biztosít a világos hajnak!

loreal_professionnel_majirel_glow_18

#11 Világos hamvas rózsaszín Glow Look:

Próbáld ki az ultra áttetsző, pasztellrózsaszín hatású Glow Lookot, amely egy irizáló, hamvas bézs árnyalat segítségével varázsolja tündöklő fényűvé a vendéged haját! Kifinomult színeredmény a French hatású hamvas rózsaszín tónusokért.

loreal_professionnel_majirel_glow_19

#12 Sötét irizáló Glow Look:

Emeld ki a haj természetes szépségét a hűvös, irizáló és tükröződő árnyalatok segítségével! Néhány tincs világosításával ellenállhatatlanul multidimenzionális glow hatást varázsolhatsz a vendégednek!

loreal_professionnel_majirel_glow_20

Ezek a cikkek még érdekelhetnek:

#1 French Glow trendanyag magyar tolmácsolásban @L’Oréal Professionnel — Hamarosan! 🙂

#2 Egy fergeteges L’Oréal Professionnel bemutató a világhírű Min Kim-mel

#3 Fodrász aspektus járványhelyzetben: a professzionális munka jelentősége

 

Szöveg: L’Oréal Professionnel & Fodrászinfó

Képek: L’Oréal Professionnel

Ha tetszett a Majirel Glow Lookbook, köszönjük, ha lájkolod vagy megosztod cikkünket! 🙂

Közzétéve: 2020-11-11 18:50

loreal_professionnel_majirel_glow_8