Tangle Teezer fejbőr masszírozó kefe a ragyogó és egészséges haj záloga

Tangle-Teezer-fejbor-masszirozo-kefe-cover2

Ez a fejbőr masszírozó kefe a kedvenced lesz a mindennapokban!

A Tangle Teezer hajkefék már a megjelenésük pillanatában is hatalmas népszerűségnek örvendtek. Menő és modern kialakításuk, vonzó színeik, no és persze hatékonyságuk miatt azonnal a vendégek egyik kedvenc hajápolási eszköze lett. 2021-ben újabb típusokkal bővült a repertoár, amik között megmutatjuk az aktuális kedvencünket, a Fejbőr Masszírozó Kefét!

A megfelelő hajkefe kiválasztásának jelentősége

A boltok polcain és az online webshopok kínálatában számos hajkefe közül válogathatunk. Bizonyára számodra is ismerős, amikor a szalonszolgáltatás alatt vendéged tanácsokat kér az otthoni hajápoláshoz. Sokszor ez kimerül a megfelelő sampon és balzsam/kondicionáló/maszk kiválasztásában, így az optimális eszközhasználat már perifériára kerül. Nem direkt persze, de valóban kevésbé evidens, hogy a hajszerkezet egészségének megőrzésében a fésű vagy a kefe fajtája is fontos szerepet játszik – vékonyszálú és könnyen gubancolódó, de egy erős, porózus és vastagszálú hajtípus esetén sem mindegy, hogy mit ajánlunk. A Tangle Teezer kínálatában minden haj– és fejbőrproblémára akad egy nagyszerű termék, ami közül most legújabb kedvencünk a Tangle Teezer Fejbőr Masszírozó Kefe. Máris mutatjuk, hogy miben rejlik a titka!

Tangler Teezer Fejbőr Masszírozó Kefe: ragyogó haj, egészséges fejbőr

A Tangle Teezer újdonsága, a Fejbőr Masszírozó Kefe egy speciális és egyedi eszköz, ami majdnem minden hajtípus kezelésére szuper választás. Fogantyú nélküli kivitelezésének köszönhetően tökéletesen belesimul a kézbe, így használata közben egyszerűen kontrollálható a masszírozási funkció és a fejbőr tisztításának erőssége. Emellett hatalmas előnye, hogy akár zuhanyzás közben is alkalmazható, anélkül, hogy kicsúszna a kézből. A design kialakítása minden kézmérethez ideális, a kefe anyaga pedig elősegíti a komfortos használatot. 

Tangle-Teezer-fejbor-masszirozo-kefe-16

A Tangle Teezer Fejbőr Masszírozó Kefe akár zuhanyzás közben is könnyedén használható

A Tangle Teezer Fejbőr Masszírozó Kefe titka a kialakítás

A maximális hatékonyság elérése érdekében, az innovatív kialakítású hajkefe kétféle hosszúságú fogat kombinál. Ennek köszönhetően az egyedi eszköz egyszerre képes megtisztítani a fejbőrt és oldani a stresszt:

  • a hosszú fogak megtisztítják a fejbőrt a fennmaradt szennyeződésektől, sampon– és balzsammaradványoktól, az elhalt hámsejtektől;
  • a hajkefe végein található rövid fogak gyengéden megmasszírozzák a fejbőrt és stimulálják a nyomáspontokat.

Hidd el, a Tangle Teezer innovációjával a fejbőröd újra fellélegezhet!

Tangle-Teezer-fejbor-masszirozo-kefe-18

A hajkefe rövid fogai stimulálják a nyomáspontokat

Jó, ha tudod:

Fontos tisztázni, hogy a Tangle Teezer fejbőrmasszírozó hajkeféjét nem szabad érzékeny vagy felsértett fejbőrön használni, illetve a gubancok kifésülésére sem alkalmas. Épp ezért, hogyha Te magad vagy a vendéged ebbe a metszetbe esik, itt az idő, hogy megismerkedj a márka további újdonságnak számító eszközeivel is! Jó választás lehet: 

Tangle-Teezer-fejbor-masszirozo-kefe-10

Tangle Teezer újdonságok a széleskörű kiszolgálás érdekében

Hajwellness az otthonodban egy professzionális termékkel!

…és, hogy miért az abszolút kedvencünk a Tangle Teezer Fejbőr Masszírozó Kefe?  Erre csupán egy egyszerű válaszunk van – használatával egy igazi hajwellnest tarthatunk az otthonunkban:

  1. Fogd meg a kefét, majd a zuhanyzás és/vagy hajmosás alatt sampon, balzsam vagy egyéb hajápoló termék együttes használatával masszírozd vele a fejbőröd 3 percig! (Száraz hajon, termékhasználat nélkül is működik a fejmasszázs.)
  2. Ha hámlasztani szeretnéd a fejbőröd, alkalmazz körkörös vagy átfogó mozdulatokat a fejbőr elejétől egészen a tarkóig!

Pofon egyszerű, igaz? A legjobb, hogy egy ilyen apró hajápolási szokás beépítésével a napi stresszcsökkentés is megvalósul, miközben a kellemest és a hasznost összekötve pár perc erejéig sikerül kiszakadni a mókuskerékből! 

Tangle-Teezer-fejbor-masszirozo-kefe-2

Hatékonyságának titka a speciális kialakítás

Amit még érdemes tudnod a Tangle Teezer Fejbőr Masszírozó Keféről:

  • a termék fogyasztói bruttó ára: 3.990 Ft;
  • Magyarországon három színben érhető el: Onyx Black & Lavender Lite & Pretty Pink árnyalatban;
  •  az Onyx Black & Lavender Lite árnyalatokat megtalálod a Rossmann üzletek polcain, a Pretty Pink árnyalatért pedig irány a lovebrands.hu oldala!

Tangle-Teezer-fejbor-masszirozo-kefe-17

Tangle Teezer Ferjbőr Masszírozó Kefe Onyx Black árnyalatban

Felkeltettük az érdeklődésed? További információkért látogass el ide:

https://www.facebook.com/tangleteezerhungary

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: Tangle Teezer Hungary

Ha tetszett, amit olvastál, köszönjük a lájkot és a megosztást! ✌️

Közzétéve: 2021-06-25 15:12

Tangle-Teezer-fejbor-masszirozo-kefe-2