Fejbőrápolás természetes anyagokkal: újabb termékbemutatót szervez a Nevitaly

Nevitaly_egeszseges_fejbor_apolas_oktatas_cover

Figyelem, figyelem! Nevitaly fejbőrápolás termékbemutató!

A Nevitaly csapata felejthetetlen kétnapos termékbemutatóra hívja az egészségtudatos fejbőrápolási technikák iránt érdeklődő, professzionális fodrászokat! A természet ihlette termékpalettával terjeszkedő, ma már Magyarországon is ismert olasz prémium márka hírnökei, második look and learn bemutatójukat tartják meg október elején. A témakör az egészséges fejbőr lesz, a kulcsszó pedig ezúttal is az illóolaj, hiszen a márkafilozófia középpontja az esszenciális növényi alapanyagok professzionális fodrászati alkalmazása. Mikor és hol kerül megrendezésre az átfogó esemény? Minden fontos információt megtalálsz a cikkben!

A Nevitaly termékbemutató jelentősége

Egyértelmű, hogy a haj egészsége és megfelelő növekedése is a fejbőr ideális működésén alapszik. Ez a működés nemcsak a városi életforma, de XXI. századi életkörülmények, a szmog, a rengeteg káros anyag, vagy éppen az UV-sugárzás miatt is gyakran akadályba ütközik, méghozzá a fejbőrön azonnal lerakódó méreganyagok következtében. Emiatt a haj hullani kezd, a fejbőr viszket, túlzsírosodik és korpásodik, de egyéb tartós problémák is jelentkezhetnek. 

A Nevitaly kétnapos look&learn bemutatója ezekre a krónikus bajokra kínál újszerű, természet ihlette fejbőrkezelési megoldást, amely értékes esszenciális hatóanyagokon alapszik:

  • egy detoxikáló kúrával összegyűjti és eltávolítja a hajas fejbőr méreganyagait,
  • fokozza a nyirokkeringést,
  • tisztít és javítja a sejtek oxigénellátását,
  • a roncsolódás típusának megfelelő, újabb esszenciális hatóanyagokkal tartósan is egészségessé teszi a bőrt.

Nevitaly_egeszseges_fejbor_apolas_oktatas_3

Mit tanulhatsz a Nevitaly fejbőrkezelési termékbemutatón?

A Nevitaly az egészség és a szépség közötti tökéletes egyensúly megteremtésére törekszik, és mindemellett széles spektrumú, egészségtudatos prémium termékskálát, illetve alapos hatóanyag-ismeretet és értékes szaktudást kínál a fodrászoknak. A Nevitaly look and learn szemináriumán bemutatásra kerülnek a fejbőrkezelésekhez alkalmazható illóolajok és samponok, illetve a használatukhoz szükséges technikák is. Szóba kerül továbbá a fejbőrvizsgálat menete, és az ahhoz szükséges eszközök alkalmazása is, de a képzésen egy aromaterapeuta előadásán keresztül, az ellátogató fodrászok betekintést nyerhetnek az illóolajok pozitív és gyógyító hatásainak témakörébe is.

Miért fontosak az illóolajok?

Az illóolajok komplex természetes aromatikus anyagok, amelyek kis mennyiségben egyaránt megtalálhatóak a növények leveleiben, a virágszirmokban, a gyümölcshéjban, a gyantában, vagy akár a különböző növények fás részeiben, terméseiben. A Nevitaly fejlesztései során arra jutott, hogy az atomatikus anyagok

  • gyorsan átverekszik magukat a bőr és a fejbőr külső rétegein;
  • segítségével gyógyíthatók a lokalizált betegségek;
  • létrehozható egy általános, természetes egyensúly.

Az aromatikus anyagok tehát bizonyítottan jótékony tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek nemcsak a velük közvetlenül érintkező fejbőrre, hanem a nyálkahártyánkon és a légzőszerveinken keresztül a testünkre, lelki állapotunkra is hatnak.

Nevitaly_egeszseges_fejbor_apolas_oktatas_2

Termékbemutató időpontja

2020. október 5-6. (hétfő-kedd)

Termékbemutató helyszíne

Nádas Park Hotel Superior

2211 Vasad, Monori út 100.

Fontos információ

A koronavírus okozta járványhelyzetre való tekintettel az eseményen való részvételi létszám limitált, a járványügyi védekező, megelőző előírások betartása pedig kötelező. A Nevitaly fejbőrápolási termékbemutatón való részvétel feltételeiről, és minden egyéb részletről a Nevitaly Facebook-oldalán, illetve az esemény oldalán olvashattok bővebben, de kapcsolatba léphettek a márka képviselőivel is!

Nevitaly képviselő

Sándor Szilárd: +36-20-345-3007

Az újdonságokért kövesd a Nevitaly oldalát Facebookon és Instán is: 

https://www.facebook.com/nevitaly.hu/

https://www.instagram.com/nevitaly_hu/ 

 

Készítette és szerkesztette: Fodrászinfó

Forrás (szöveg és képek): Nevitaly Hungary

Lájkold és oszd meg cikkünket, hogy minden fodrászkolléga értesüljön a kétnapos oktatásról – köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2020-09-21 11:19

Nevitaly_egeszseges_fejbor_apolas_oktatas_1