Természetesség és vagányság- ez a Framesi 2023 trendkollekció

framesi-2023-trendkollekcio-boritokep

Tudd meg mit tartogat számodra a Framesi 2023 trendkollekció!

A Framesi minden évben bemutatja legújabb trendkollekcióját. Ez alól az idei esztendő sem kivétel ugyanis megérkezett a Framesi 2023 trendkollekció: az IS – THE HAIR TREND 2023! Cikkünkben most Te is megismerheted a legújabb hajtrendeket! 

Milyen a Framesi 2023-as trendkollekció?

Az IS – THE HAIR TREND 2023 egyszerre ötvözi a természetességet és a vagány stílust, így benne mindenki megtalálhatja a számára tökéletes inspirációt. További pozitívuma pedig, hogy ez egy időtlen kollekció, így nem kötődik semmilyen szezonalitáshoz. 

Mutatjuk Framesi 2023 trendkollekció legújabb hajtrendjeit:

 

Nézzük meg részletesebben a trendkollekciót!

A kollekció lényege, hogy az többféleképpen értelmezze a jelenlétet a hajstílusok tekintetében, lássuk mik is ezek:

Nőies és könnyed hajstílusok

Az első értelmezés a hajtrendek nőies  és könnyed létére tér ki. Ezen  tulajdonságok mellett a sokak által nagyon kedvelt  kifinomultabb ragyogáshoz és a természetesebb szépséghez állnak közelebb, mintsem az extremitáshoz. Ez a hajstílus több fazont is felölel, a göndörtől egészen az egyenesig. A népszerűségének is ez az oka, hiszen így mindenki megtalálhatja a számára kedvenc hajviseletet. Bármelyik verzióra is esik a választás, mindegyiknek központi eleme a frufru, amely úgy tűnik 2023-ban visszatért a divatba. Ez teljesen betakarhatja a homlokot és lehet egyenes, de szolid vagy akár jobban látható hullámokkal is tarkíthatjuk. 

framesi-2023-trendkollekcio-energy-present-egy

framesi-2023-trendkollekcio-ketto

Az egyenes és göndör hajak kiegészítőjeként újra divat a frufru

Különleges és feltűnő hajstílusok

Ez az értelmezés sokkal inkább a különlegességre és a feltűnőségre helyezi a hangsúlyt. Ezek mellett 2023-ban ismét népszerű a nagyon rövidre nyírt haj a hölgyek körében. A már-már minden figyelmet kivívó, élénk színek pedig idén újra megérkeztek a köztudatba. Ezek miatt a trend egy szokatlan eleganciát és kreativitást kölcsönöz a megjelenésnek. Ezt a hajstílust ajánljuk azoknak, akik nagy változásokat szeretnének elérni, ezt pedig akár extrémebb, sokkal rövidebb frizurákkal kiviteleznék.

framesi-2023-trendkollekcio-international-present-ketto

framesi-2023-trendkollekcio-international-present-egy

A rövid, színes hajat ajánljuk azoknak, akik idén nagy változásokat szeretnének elérni 

A legújabb trendek: a rétegek

A Framesi 2023-as trendkollekciójába belekerültek a különböző, rétegesen vágott hajak is. Ezeknek legfőbb előnyük, hogy egyszerre hordhatóak hétköznapi viseletként, de egy elegáns alkalomra is tökéletesen megállják a helyüket. Ezt a hajstílust, a nőies és könnyed fazonokhoz hasonlóan a Framesi frufru-val párosította, melyet ezúttal – bár kicsit jobban a szembe lógatták – de fodrászaikkal féloldalasra készíttették el.  

framesi-2023-trendkollekcio-retegek-egy

framesi-2023-trendkollekcio-isf-present

A rétegesen vágott hajak féloldalasan elkészített frufru-val a trendik

Ha érdekel a Framesi 2023 trendkollekció többi hajstílusa is, megnézheted őket a Framesi weboldalán vagy Youtube csatornáján:

A Framesi hazai weboldala

A Framesi Youtube csatornája

Készítette: Fodrászinfó 

Képek: Framesi 

Ha tetszett a kollekció, bátran oszd meg oldalaidon! Köszönjük! 🤗

Közzétéve: 2023-03-22 18:35