Így zajlott a Framesi Master Color képzés

Framesi beszámoló

Beszámolónk a Framesi Master Color képzéséről szól. Olvasgass!

2022. június 19-én került megrendezésre a Framesi Magyarország legújabb Master Color képzése, ami óriási sikert aratott. A szemináriumon a brand termékpalettájának legújabb fejlesztésű színmegváltoztató termékeit, valamint innovatív rendszereinek külön és együttes használatát ismerhették meg a résztvevő fodrászok. Az oktatáson Natasha Maconi, a Framesi Professional nemzetközi oktató csapatának Master Colorist-ja és Balogh Máté, a Framesi Magyarország oktatófodrásza biztosították az ismeretek szakszerű átadását.

A Framesi Master Color képzésén professzionalizmusból és jókedvből se volt hiány

A Framesi Master Color képzésének a La Vida Duna Rendezvényház adott otthont. Az első órákban Natasha Maconi és Balogh Máté mutatták be a márka termékújdonságait, amik segítségével a szakemberek gyors, hatékony, gazdaságos és magas színvonalú munkát tudnak végezni. Továbbá szóba került a világújdonságnak számító hialuronsavas 10+ árnyalatot világosító szupergyors szőkítőpor is – a Decolor B Infinity Plus -, ami szeptembertől kerül forgalomba. 

Framesi beszámoló

Mindeközben dr. Tóth Gábor (a Multibridge Kft. ügyvezető igazgatója és a HairSpa Salon Service humán erőforrás és marketing tanácsadója) egyedi, a rendezvényre készített szakmai anyagokról szóló online játékot is hozott a résztvevők számára. A játék győztesei értékes nyereményekkel gazdagodtak. 

Kedvet kaptál? Folytatás következik!

A nagy sikerre való tekintettel a Framesi újabb mesterképzést hirdet, ami Blond Secret néven 2022. szeptember 25-én kerül megrendezésre. Így azoknak a fodrászoknak sem kell csüggedniük, akik az első felvonásról lemaradtak! A következő alkalommal Natasha és Máté még több technikai újdonsággal készül, a szeminárium kiemelt témaköre a szőkítés és a hajszerkezet újjáépítése lesz.

Save the date

  • Képzés neve: Blond Secret
  • Időpont: 2022. szeptember 25. (vasárnap)
  • Helyszín: La Vida Duna Rendezvényház – 1138 Budapest, Dunavirág utca 2.

Szavak helyett

A Framesi nagyszabású képzéséről felvétel is készült, amit érdemes végignézni, hogyha az otthonod kényelméből szívesen megnéznéd vagy újraélnéd a szeminárium felejthetetlen perceit. Szuper csapat, vidám percek, garantált élmény és egy kis szakmai mozizás – figyeld csak:

További életképek a Framesi Master Color képzéséről:

Framesi beszámoló

Framesi beszámoló

Framesi beszámoló

Framesi beszámoló

Framesi beszámoló

Framesi beszámoló

Framesi beszámoló

Framesi beszámoló

Framesi beszámoló

Framesi beszámoló

Framesi beszámoló

Framesi beszámoló

Natasha Maconi gyorstalpaló

Natasha Maconi a Framesi nemzetközi csapatának meghatározó személyisége, Master Colorist szakembere. 19 éve oktatja a Framesi márka termékeinek professzionális használatát, miközben Svájcban saját Framesi-referenciaszalont üzemeltet. Ennek köszönhetően pontosan tudja, hogy a szakembereknek milyen tudást adjon át ahhoz, hogy vendégeik igényeire naprakészen tudjanak reagálni. Natasha számára az alkotási folyamat jelenti a szakmai kikapcsolódást.

További érdekes Framesi tartalmakért kattints:

#1 Bemutatkozik a Framesi Professional

#2 Framesi trendanyag: időtálló lookok, modern trendek

 

Szöveg: Fodrászinfó

Forrás és képek: HairSpa

Ha tetszett a Framesi Master Color képzés beszámolója, lájkold és oszd meg cikkünket! Köszönjük! ✌️ 

Közzétéve: 2022-07-09 16:04