HAIR/KRAFT újratöltve – csöppenj bele az underground atmoszférába

hair-kraft-cover-1

A HAIR/KRAFT esemény idén is megrendezésre kerül. Mutatjuk a részleteket!

Idejét sem tudod már, hogy mikor voltál jelen egy nagyszabású fodrászeseményen? Hiányzik, hogy élőben figyelhesd meg példaképeid és kollégáid hajvágó mozdulatait? Tudtad, hogy a korábban nagy sikernek örvendő HAIR/KRAFT újra megrendezésre kerül? Nem is akárhogy! 2022-ben ugyan kicsit más koncepcióval jelentkeznek a szervezők, de ezek a változások mind pozitívumokat rejtenek. Mutatjuk is, hogy mire gondolunk!

Egy újragondolt koncepció, egy új lehetőség a találkozásra

Emlékeztek még azokra az időkre, amikor napról napra osztottuk meg az újabbnál újabb fodrászesemények időpontjait és helyszíneit? Szinte mindig azon kellett matekoznunk, hogy mikor és hova menjünk éppen, aztán két évig pont az ellenkezőjén szomorkodtunk. Most úgy néz ki – és reméljük így is marad –, hogy egyre több lehetőség nyílik arra, hogy viszontlássuk egymást. Ennek következő állomása a HAIR/KRAFT, amiről már korábban is csak csupa jót tudtunk mondani.

Az esemény megálmodói Kompos Tamás mellett Beke Balázs és Balogh Tamás voltak, akik azóta is a Gentleman Academy oszlopos tagjai. Bár a fiúk még mindig a férfi hajvágás területén érzik magukat a leginkább otthonosan, most úgy döntöttek, hogy a borbély look&learn koncepción túl valami újat is behoznak a programtervbe. Így történt, hogy idén a HAIR/KRAFT csapatban új, de mégis ismerős arcokkal találkozhatsz majd, akik női modellek frizuráin mutatják be sajátos technikai tudásukat és egyéni karakterüket. Hogy kik is ők, hamarosan eláruljuk, de addig is puskázhatsz a képről:

hair-kraft-csapat

HAIR/KRAFT csapat 2022

HAIR/KRAFT program 

hairkraft-fodrasz-program

Ezt kell tudnod az idei HAIR/KRAFT fodrászeseményről

#1 Több, mint egy barber rendezvény

Tehát, ahogyan írtuk is, a HAIR/KRAFT 2022-ben nem csak a barber kultúra szerelmeseinek kedvez. Az esemény most kollektívan a fodrászoknak és borbélyoknak szól, ami nem jelent mást, minthogy a férfi hajbemutatókat a női hajvágások is kiegészítik. Így minden látogató egy olyan élménnyel fog gazdagodni, amiben az összes típusú kreatív, modern trend és technika is megjelenik. 

#2 Jegyvásárlás-kisokos

Hidd el, a szervezők két pillanat után fogják bejelenteni a teltházat, úgyhogy minél előbb érdemes megvásárolni a jegyedet! A sietség viszont más szempontból is megéri, ugyanis a belépők “több hullámosak”, miszerint az első 30 ember nagy kedvezménnyel kaparinthatja meg őket! (Update: az earlybird jegyek már el is fogytak!) További részletért és a jegyvásárlás menüpontért tekerj a cikk aljára!

#3 A HAIR/KRAFT új székhelye: Budapest

A két évvel ezelőtt megtartott HAIR/KRAFT-nak Debrecen adott otthont. Bár akkor is teltházas bulit csaptak a fiúk, de a nagy távolság miatt, sokan mégsem tudtak eljutni a rendezvényre. Ebből kiindulva most a szervező stáb úgy döntött, hogy a fővárosba helyezi át a fodrászbemutató székhelyét, sokunk legnagyobb örömére. Egészen pontosan végül a Cinema Hall-ra esett a választás, úgyhogy ott tali!

#4 After party a Cinema Hall-ban

A fodrászesemény egy fergeteges bulizással zárul majd, szintén ott a helyszínen. Csakhogy felcsigázzuk a kedélyeket, azt is eláruljuk, hogy sztárvendég is érkezik, Luciano személyében. Ha érdekel, hogy még mit kell tudnod az after party részleteiről, IDE KATTINTVA csekkold be az eseményt!

#5 Inspiráló fodrászkarakterek a színpadon

Ahogyan ígértük, azt is bemutatjuk nektek, hogy kiket láthatsz majd a HAIR/KRAFT színpadon. Nem szeretnénk szaporítani a szavakat, minden fodrászról hoztunk egy portrét és egy általa készített munkát. Elég beszédesek lesznek önmagukban is – na ezt figyeld!

Balogh Tamás:

hair-kraft-balogh-tamas-munkaja-1
hair-kraft-balogh-tamas

Beke Balázs:

hair-kraft-beke-balazs-munkaja-1
hair-kraft-beke-balazs

Bódi Ákos:

hair-kraft-bodi-akos
hair-kraft-bodi-akos-munkaja-1

Czinki Herbert:

hair-kraft-czinki-herbert
hair-kraft-czinki-herbert-munkaja-1

Csetneki Sasa:

hair-kraft-csetneki-sasa-munkaja-1
hair-kraft-csetneki-sasa

Földi Gergő:

hair-kraft-foldi-gergo
hair-kraft-foldi-gergo-munkaja-1

Jantek Tamás:

hair-kraft-jantek-tamas-munkaja-1
hair-kraft-jantek-tamas

Séllei Balázs:

hair-kraft-sellei-balazs-munkaja-1
hair-kraft-sellei-balazs

Magyar Tamás:

hair-kraft-magyar-tamas-munkaja-1
hair-kraft-magyar-tamas

Veress-Győri Sándor:

hair-kraft-veress-gyori-sandor
hair-kraft-veress-gyori-sandor-munkaja-1

A legfontosabb részletek egy helyen

Időpont

2022. május 7. (szombat)

Helyszín

Cinema Hall

1101 Budapest, Népligeti út 2. 

Jegyinfó

  • Early bird: 25.000 Ft (első 30 db – ez már el is fogyott!)
  • Jegyek április 20-ig: 35.000 Ft 
  • Jegyek április 20. után: 40.000 Ft 
  • Helyszín: 50.000 Ft 

Jegyvásárláshoz kattints ide:

Fodraszinfo jelentkezem gomb

Inspirálódj a korábbi esemény beszámolójából:

HAIR/KRAFT életérzés, avagy a hazai barber kultúra felvirágzása

 

Szöveg: Fodrászinfó

Képek: HAIR/KRAFT

Oszd meg a hírt másokkal is, köszönjük! ✂️

Közzétéve: 2022-04-02 13:15