2022-ben is hódít majd a holografikus haj? Ezt imádni fogod!

holografikus haj

A holografikus haj a következő évet is lázba fogja hozni!

Már 2018-ban is megismerkedhettünk a holografikus hajtrenddel, mikor a világ elkezdett az egyediség felé hajlani. Annak ellenére, hogy még mindig a természetes hajszín a legnépszerűbb, a bevállalósabbak szeretik a különleges, gyakran extrém frizurákat és színeket, és valljuk be, egyre többen keresik fel a szalonokat valami egyediért. A holografikus haj egy olyan megoldás, amivel az ember úgy tűnhet ki a tömegből, hogy közben megannyi árnyalatot kipróbál.

Mi az a holografikus haj?

Ross Michaels hajstylist még 2018-ban rukkolt elő az ötlettel, amikor a színes hajak elkezdték meghódítani a bevállalósabbak szívét. A stílus már akkor is sok figyelmet kapott, és voltak, akik ki is próbálták, viszont fénykorát csak most éli, mikor a visszafogottság került az előtérbe. Persze, jöhetne a kérdés: Hogy lehet a holografikus haj visszafogott?

Annak ellenére, hogy a színek extrémnek mondhatóak, nincs sok árnyalatbeli különbség a hajon megfigyelhető palettán. Ennél a festési technikánál a cél egy olyan fantázia frizura megteremtése, ahol a színek nem tolakodóak vagy fájóak a szemnek, sokkal inkább harmónikusak és pasztellszerűek. Karker Judit magyar fodrász pedig most lépésről-lépésre megmutatta, hogyan készíthetsz te is hasonló frizurát a vendégeidnek!

Steb by Step Karker Judittal

1. A haj kezdeti állapotában natúr 7-es volt a tőnél, illetve festett natúr 8-as szőkített, kopott hosszal. Először Judit az Echos karbon9 szőkítőkrémmel 3%-al felvilágosította 10-es alapra a hajat, hogy lehessen vele dolgozni. A szőke toner az Echos karbon9 9cb volt.
 
Az első három lépésben Judit kiszőkítette a hajat.
 
 
2. Nincs holografikus haj különböző színek nélkül! A szivárvány színei mind fizikai színezők, más-más márkákból. Alfaparf atomic yellow, yunsey jade color mask, indola calanderon mask, illetve design look színezők.
 
3. Miután passzívan leválasztotta a tincseket, felfestette a fóliára a színeket, és úgy helyezte rá a hajhosszra. Így a tincs már odatapadt, nem csúszkált el.
 
A színeket fóliára tette, hogy azok ne csússzanak el.
 
4. Judit erre hajtotta rá a következő passzét, ami ismét rátapadt a tincsekre. Sorban átmásolta a színeket, míg a végére nem ért, idővel leszedve a passzív leválasztást.
 
5. Lemosás után savas maszkkal zárta le a haj szerkezetét, és elkészült a holografikus haj!
 
A végeredmény magáért beszél! 🙂

 

Előtte-utána fotó a holografikus haj eredményről!

holografikus-haj

Még több kép holografikus hajakról:

BREAKING: 2018 nagy újdonsága a holografikus hajtrend

Ezek a cikkek is érdekelhetnek téged:

#1 Így készíts texturált undercut frizurát férfi vendégeidnek!

#2 Még fényesebb haj? Itt a French Glossing és a hazai nagyköveti kollekció!

#3 A legmenőbb férfi hajak: hazai inspiráció fodrászoknak és vendégeknek

 

Képek: Karker Judit

Ha tetszett a cikk, köszönjük a lájkot és a megosztást! 🙏

Közzétéve: 2021-12-26 21:05