Hosszantartó, alkoholmentes fertőtlenítés a mindennapokban

Zoono_tobb_mint_fertotlenito_cover

A Zoono alkoholmentes fertőtlenítés az egészség szolgálatában.

A jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy a napi rutinunk része legyen a fertőtlenítés. Az elmúlt hónapokban többnyire már sikeresen ki is alakítottuk ezeket a szokásokat, így tapasztalhatjuk a káros hatásokat is. Létezik azonban egy korszerű, alkoholmentes termékcsalád, amely a ZOONO Group fejlesztése. Ismerjétek meg velünk, hogy miben rejlik a titok, hiszen fontos, hogy az elővigyázatosság és az óvintézkedések az egészségünket szolgálják, és ne fordítva!

Az alkoholmentes fertőtlenítés titka: ZOONO

A ZOONO Group egy Új-Zélandon alapított vállalatcsoport, amely napjainkban az antimikrobiális védelem vezető szakértője, így nem meglepő, hogy a magyar piacon is egyre népszerűbb. Titka abban rejlik, hogy egy olyan formulát hozott létre, amely az összes ma ismert patogénnel szemben hatékony védelmet nyújthat úgy, hogy nem tartalmaz emberre és állatokra veszélyes toxinokat, alkoholt, kémiai vegyszereket. Ehelyett fizikai úton pusztítja el a kórokozókat. A ZOONO hatóanyaga a kezelt felülettel kovalens kötést hoz létre, melynek során pozitív töltésű „tüske” alakú molekulák keletkeznek. A pozitív töltésű tüskék vonzzák a negatív töltésű kórokozókat, melyek sejtburkát átszakítva elpusztítják őket.

Zoono_tobb_mint_fertotlenito_3

5+1 ZOONO termékelőny

#1 Bőrbarát, dermatológiailag tesztelt, PH-semleges, így a piacon lévő kézfertőtlenítőkkel szemben nem szárítja ki a bőrt.

#2 Nem igényel rendszeres használatot, hiszen egy oldhatatlan filmréteget képez, ami kovalens kötéssel a megtisztított felszínhez tapad, így hatása hosszútávon fennmarad. Bőrfelületen akár 24 órán át, egyéb más felületen akár 30 napig.

#3 Színtelen és szagtalan formula.

#4 Nem tartalmaz alkoholt, ezért a gyermekek számára is hatékony megoldás a baktériumok elleni védekezéshez.

#5 A tisztálkodás és a felületek takarítása nem szünteti meg a kialakult védőréteget.

#5+1 Globálisan több, mint 100 sikeres laboratóriumi vizsgálattal igazolt a hatékonysága.

Zoono_tobb_mint_fertotlenito_2

Az alkoholmentes fertőtlenítésen túl: sokrétű felhasználhatóság

A ZOONO termékei számos területen felhasználhatók. A különböző kiszerelésben kapható kézfertőtlenítők mellett, háztartásokban és ipari területen is használható felületfertőtlenítőszerekkel is találkozhatsz. Mindemellett igényelhetsz fertőtlenítési szolgáltatást otthonodba, és akár munkahelyedre is, amelyet képzett szakemberek végeznek el!

Felkeltette az érdeklődésedet? 

A márkáról és a termékekről a ZOONO honlapján tájékozódhatsz részletesebben: WWW.ZOONO.HU

Ezek a cikkek még érdekelhetnek:

#1 Fodrászszalonok működése a koronavírus alatt: brit útmutató

#2 Koronavírus és áremelés: fodrászati trendek Nyugat-Európában

#3 Az érem másik oldala: 5 dolog, amit a koronavírus tanított nekünk

 

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg és képek: ZOONO

Hasznosnak találtad a cikket? Köszönjük a lájkot és a megosztást! 🙂

Közzétéve: 2020-12-07 19:24

Zoono_tobb_mint_fertotlenito_1