IGORA LAB Stage 1 – színelméleti oktatás a Schwarzkopf Professional-től

schwarzkopf-professional-igora-cover

Hajfestés. Nem is olyan ijesztő, ugye, tudod? Szeretnéd egy picit finomítani a technikáidat? Több magabiztosságra van szükséged? Akkor olvass tovább!

Mit tanulhatsz?

Megismerkedhetsz a hajfestés alapjaival, az IGORA termékeivel és
számrendszerével, és alapjaiban értheted meg a színkört és a pigment összetételeket játékos feladatokon keresztül! Többet tudhatsz meg a tartós hajfesték, tartós hajszínező és a fizikai hajszínező közötti különbségekről, hogy a lehető legmagasabb szinten űzhesd a hivatásodat!

Oktató

Madarász Viktor

Oktatás időpontja

Február 8. és Április 12.

Oktatás időtartama

10:00-15:30

Oktatás helyszíne

ASK Akadémia Budapest

Oktatás díja

40.000 Ft

Jelentkezés

  1. Nyisd meg az alábbi linket: https://e-szalonok.com/ask-academy-oktatasok/
  2. Lépj be / Regisztrálj a felületre! Ezt a jobb felső sarokban lévő fej ikonra kattintva teheted meg! A regisztráció során SMS-ben kapni fogsz egy megerősítő kódot, ezt meg kell adnod a fiók aktiválásához!
  3. Válassz oktatást!
  4. Válassz időpontot! A neked megfelelő időpontnál kattints a „Kiválaszt” gombra. Ha többen szeretnétek egyidejűleg foglalni, akkor az „Add meg a résztvevőket” szekcióban, a keresőmezőbe a nevet beírva, majd a plusz gombra kattintva hozzá tudtok adni újabb résztvevőket!
  5. Fizesd ki a képzés árát! Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, itt meg tudod adni! Ehhez írd be a kuponkódot, majd kattints a „Küldés” gombra!
  6. A jelentkezésed végleges, ahogy látod a profilodon. Ezt jobb felül a fejre kattintva, a „Foglalásaim” menüpontban tudod megnézni. A jelentkezésről tájékoztató emailt is kapsz!
  7. A lemondáshoz kattints a „Lemondás” gombra az érintett szolgáltatás alatt ugyanebben a menüpontban! A jelzett időpontig van lehetőség a díjmentes lemondásra, ebben az esetben a kifizetett előleg visszatérítési folyamata automatikusan kezdetét veszi.

    Amennyiben elakadtál vagy kérdésed lenne, akkor kérjük hívd a +36 30 437 4519-es telefonszámot vagy írj a schwarzkopf.hungary@henkel.com email címre.

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg és képek: Schwarzkopf Professional

Közzétéve: 2023-01-13 09:45