IGORA LAB Stage 2 – Direkt festés és világosítás képzés

schwarzkopf-direkt-festes-kepzes-cover

Az IGORA márka a hajfestés és szőkítés mestere. A képzés csak Rád vár!

Merülj el a tartós hajfestés és szőkítés rejtelmeiben az IGORA márkával. Többet akarsz kihozni a hajfestésből? Hát rajta! A Schwarzkopf Professional-től minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy a direkt hajfestések és világosítások mesterévé válj.

Mit tanulhatsz?

Először megtanulhatod, hogyan érdemes kiválasztani a vendéghez illő árnyalatot, illetve megismerkedhetsz az IGORA szőkítő és világosító termékeivel. A gyakorlat során pedig saját magad is kipróbálhatod a különböző festés vagy világosító technikákat.

Oktató

Madarász Viktor

Oktatás időpontja

Február 13. és Április 26.

Oktatás időtartama

10:00-16:00

Oktatás helyszíne

ASK Akadémia Budapest

Oktatás díja

52.000 Ft

Jelentkezés

  1. Nyisd meg az alábbi linket: https://e-szalonok.com/ask-academy-oktatasok/
  2. Lépj be / Regisztrálj a felületre! Ezt a jobb felső sarokban lévő fej ikonra kattintva teheted meg! A regisztráció során SMS-ben kapni fogsz egy megerősítő kódot, ezt meg kell adnod a fiók aktiválásához!
  3. Válassz oktatást!
  4. Válassz időpontot! A neked megfelelő időpontnál kattints a „Kiválaszt” gombra. Ha többen szeretnétek egyidejűleg foglalni, akkor az „Add meg a résztvevőket” szekcióban, a keresőmezőbe a nevet beírva, majd a plusz gombra kattintva hozzá tudtok adni újabb résztvevőket!
  5. Fizesd ki a képzés árát! Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, itt meg tudod adni! Ehhez írd be a kuponkódot, majd kattints a „Küldés” gombra!
  6. A jelentkezésed végleges, ahogy látod a profilodon. Ezt jobb felül a fejre kattintva, a „Foglalásaim” menüpontban tudod megnézni. A jelentkezésről tájékoztató emailt is kapsz!
  7. A lemondáshoz kattints a „Lemondás” gombra az érintett szolgáltatás alatt ugyanebben a menüpontban! A jelzett időpontig van lehetőség a díjmentes lemondásra, ebben az esetben a kifizetett előleg visszatérítési folyamata automatikusan kezdetét veszi.

    Amennyiben elakadtál vagy kérdésed lenne, akkor kérjük hívd a +36 30 437 4519-es telefonszámot vagy írj a schwarzkopf.hungary@henkel.com email címre.

Megjegyzés

A képzésre vigyél magaddal fésűt, kefét, hajszárítót és hajformázó eszközöket!

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg és képek: Schwarzkopf Professional

Közzétéve: 2023-01-13 10:24