INDOLA: Blonde Day képzés

INDOLA-oktatas-szokites-mestere-cover

Ez a Blonde Day képzés neked való, ha fejlesztenéd magad!

Az INDOLA 2022/II. féléves képzési naptárában számos tanfolyam közül válogathatsz. Hogyha a Blonde Expert termékcsalád használatában szeretnél egy picit jobban elmélyedni, arra is akad lehetőséged: mutatjuk a részleteket!

Mit tanulhatsz a Blonde Day képzésen?

Ezen a szemináriumon megtanulhatod azokat a technikákat, amikkel könnyedén leküzdheted a szalonban leggyakrabban felmerülő nehézségeket. Fókuszban a Blonde Expert termékcsalád használata áll majd. Elsajátíthatod a tökéletes szőkítési alap direktfestéssel történő elkészítésének fortélyait, illetve a Blonde Expert Highlifts sorozatok alkalmazási titkaiba is betekintést nyerhetsz. 

Oktatók

Márity Péter és Zsekov Katalin

Oktatási időpont

2022. október 27. (csütörtök)

Oktatás időtartama

9:30-16:30

Oktatás helyszíne

ASK Academy

1093 Budapest, Közraktár utca 32. 

Oktatás díja

28.000 forint

Jelentkezés az INDOLA Blonde Expert képzésre

  1. Kattints ide!
  2. Lépj be / Regisztrálj a felületre! Ezt a jobb felső sarokban lévő fej ikonra kattintva teheted meg! A regisztráció során SMS-ben kapni fogsz egy megerősítő kódot, ezt meg kell adnod a fiók aktiválásához!
  3. Válassz oktatást!
  4. Válassz időpontot! A neked megfelelő időpontnál kattints a „Kiválaszt” gombra. Ha többen szeretnétek egyidejűleg foglalni, akkor az „Add meg a résztvevőket” szekcióban, a keresőmezőbe a nevet beírva, majd a plusz gombra kattintva hozzá tudtok adni újabb jelentkezőket!
  5. Fizesd ki a képzés árát! Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, itt meg tudod adni! Ehhez írd be a kuponkódot, majd kattints a „Küldés” gombra!
  6. A jelentkezésed végleges, ahogy látod a profilodon. Ezt jobb felül a fejre kattintva, a „Foglalásaim” menüpontban tudod megnézni. A jelentkezésről tájékoztató emailt is kapsz! A lemondáshoz kattints a „Lemondás” gombra az érintett szolgáltatás alatt ugyanebben a menüpontban! A jelzett időpontig van lehetőség a díjmentes lemondásra, ebben az esetben a kifizetett előleg visszatérítési folyamata automatikusan kezdetét veszi.
  7. Amennyiben elakadtál vagy kérdésed lenne, akkor kérjük hívd a +36-30-437-4519-es telefonszámot, vagy írj a schwarzkopf.hungary@henkel.com email címre.

 

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg és képek: Indola

Lájkold és oszd meg a lehetőséget másokkal is – köszönjük! ✌️

Közzétéve: 2022-02-02 23:40