INDOLA COLOR ABC képzés 2022/II.

INDOLA-color-abc-kepzes-cover

Fejleszd magad az INDOLA COLOR ABC képzés keretein belül!

Ismerd meg a hajfestés elméletét egészen az alapoktól egy négyalkalmas képzés keretein belül. A résztvevők részletes információt kapnak a színkör használatáról és a színek kapcsolatairól, ami elengedhetetlen tudásnak számít a mindennapi szalonmunka során. Kedvet kaptál? Jelentkezz!

Mit tanulhatsz az INDOLA COLOR ABC képzésén?

Ez a szeminárium végig vezet téged az alapvető hajfestési technikákon, hogy magabiztosan használhasd az INDOLA termékeit, mind elméletben, mind gyakorlatban. A kurzus három egymásra épülő alkalomból áll: az első napon átfogó elméleti ismeretekre tehetsz szert, majd a további két alkalommal gyakorlati munka vár rád.

Oktató

Márity Péter és Zsekov Katalin

Oktatás időpontjai

1. csoport

1-2. képzés: 2022. szeptember 19-20. (hétfő kedd)

3. képzés: 2022. október 13. (csütörtök)

2. csoport

1-2. képzés: 2022. október 24-25. (hétfő kedd)

3. képzés: 2022. november 7. (hétfő)

3. csoport

1-2. képzés: 2022. november 28-29. (hétfő-kedd)

3. képzés: 2022. 

Oktatás időtartama

9:30-16:30

Oktatás helyszíne

ASK Academy

1093 Budapest, Közraktár utca 32. 

Oktatás díja

A három képzés összesen 84.000 Ft.

Jelentkezés

  1. Kattints ide!
  2. Lépj be / Regisztrálj a felületre! Ezt a jobb felső sarokban lévő fej ikonra kattintva teheted meg! A regisztráció során SMS-ben kapni fogsz egy megerősítő kódot, ezt meg kell adnod a fiók aktiválásához!
  3. Válassz oktatást!
  4. Válassz időpontot! A neked megfelelő időpontnál kattints a „Kiválaszt” gombra. Ha többen szeretnétek egyidejűleg foglalni, akkor az „Add meg a résztvevőket” szekcióban, a keresőmezőbe a nevet beírva, majd a plusz gombra kattintva hozzá tudtok adni újabb jelentkezőket!
  5. Fizesd ki a képzés árát! Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, itt meg tudod adni! Ehhez írd be a kuponkódot, majd kattints a „Küldés” gombra!
  6. A jelentkezésed végleges, ahogy látod a profilodon. Ezt jobb felül a fejre kattintva, a „Foglalásaim” menüpontban tudod megnézni. A jelentkezésről tájékoztató emailt is kapsz! A lemondáshoz kattints a „Lemondás” gombra az érintett szolgáltatás alatt ugyanebben a menüpontban! A jelzett időpontig van lehetőség a díjmentes lemondásra, ebben az esetben a kifizetett előleg visszatérítési folyamata automatikusan kezdetét veszi.
  7. Amennyiben elakadtál vagy kérdésed lenne, akkor kérjük hívd a +36-30-437-4519-es telefonszámot, vagy írj a schwarzkopf.hungary@henkel.com email címre.
 

 

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg és képek: Indola

Lájkold és oszd meg az INDOLA COLOR ABC képzés lehetőségét másokkal is – köszönjük! ✌️

Közzétéve: 2022-02-02 16:10