INDOLA hajvágási alapismeretek képzés Halasi Henrikkel

INDOLA-oktatas-look-and-learn-cover

Ez a hajvágási alapismeretek képzés téged vár, ha fejleszteni akarod magad!

Az INDOLA 2022/II. féléves képzési naptárában számos tanfolyam közül válogathatsz. Hogyha a classic hajvágás világában szeretnél egy picit jobban elmélyedni, arra is akad lehetőséged: mutatjuk a részleteket!

Mit tanulhatsz a hajvágási alapismeretek képzésen?

A megfelelő frizura kialakításához elengedhetetlen a tudatos és precíz hajvágás. Az elméleti oktatás során a leválasztások és kiemelések fontosságán, megértésén lesz a hangsúly. Az így megszerzett tudást, babafejen lesz lehetőséged begyakorolni. Az oktatásra mindenképp hozd magaddal az ollódat, fésűdet, hajkefédet, hajszárítódat, hajvasalódat és hajnyírógépedet.

Oktató

Halasi Henrik

Oktatási időpont

2022. október 20. (csütörtök)

Oktatás időtartama

9:30-16:30

Oktatás helyszíne

ASK Academy

1093 Budapest, Közraktár utca 32. 

Oktatás díja

34.000 forint + babafej: 20.000 forint

(A szerződéses partnerkedvezmény a babafejekre nem vonatkozik.)

Jelentkezés a classic hajvágás képzésre

  1. Kattints ide!
  2. Lépj be / Regisztrálj a felületre! Ezt a jobb felső sarokban lévő fej ikonra kattintva teheted meg! A regisztráció során SMS-ben kapni fogsz egy megerősítő kódot, ezt meg kell adnod a fiók aktiválásához!
  3. Válassz oktatást!
  4. Válassz időpontot! A neked megfelelő időpontnál kattints a „Kiválaszt” gombra. Ha többen szeretnétek egyidejűleg foglalni, akkor az „Add meg a résztvevőket” szekcióban, a keresőmezőbe a nevet beírva, majd a plusz gombra kattintva hozzá tudtok adni újabb jelentkezőket!
  5. Fizesd ki a képzés árát! Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, itt meg tudod adni! Ehhez írd be a kuponkódot, majd kattints a „Küldés” gombra!
  6. A jelentkezésed végleges, ahogy látod a profilodon. Ezt jobb felül a fejre kattintva, a „Foglalásaim” menüpontban tudod megnézni. A jelentkezésről tájékoztató emailt is kapsz! A lemondáshoz kattints a „Lemondás” gombra az érintett szolgáltatás alatt ugyanebben a menüpontban! A jelzett időpontig van lehetőség a díjmentes lemondásra, ebben az esetben a kifizetett előleg visszatérítési folyamata automatikusan kezdetét veszi.
  7. Amennyiben elakadtál vagy kérdésed lenne, akkor kérjük hívd a +36-30-437-4519-es telefonszámot, vagy írj a schwarzkopf.hungary@henkel.com email címre.

 

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg és képek: Indola

Lájkold és oszd meg a lehetőséget másokkal is – köszönjük! ✌️

Közzétéve: 2022-02-02 23:54