INDOLA hosszú hajvágás és styling technikák képzés Halasi Henrikkel

indola-kepzes-halasi-henrik-cover

Fejleszd magad a hosszú hajvágás és styling technikák képzés keretein belül!

Az INDOLA 2022/II. féléves képzési naptárában számos tanfolyam közül válogathatsz. Hogyha a hosszú hajvágás és styling technikák világában szeretnél egy picit jobban elmélyedni, arra is akad lehetőséged: mutatjuk a részleteket!

Mit tanulhatsz a hosszú hajvágás és styling technikák képzésen?

A hosszú haj egy üres vászon. Ez esetben az ecset az ollónk és a fésűnk. Festékünk pedig, a “vonal”, “réteg”, “konkáv”, “kapcsolat nélkül”. Az elméleti és gyakorlati oktatás során elsajátított tudással magabiztosabban és hatékonyabban készítheted el a formákat a szalonban.

Az oktatásra mindenképp hozd magaddal a következő eszközeidet:

 • olló,
 • fésű,
 • hajkefe,
 • hajszárító,
 • hajvasaló,
 • hajvágógép.

Oktató

Halasi Henrik

Oktatási időpont

2022. november 24. (csütörtök)

Oktatás időtartama

9:30-16:30

Oktatás helyszíne

ASK Academy

1093 Budapest, Közraktár utca 32. 

Oktatás díja

34.000 forint

Jelentkezés a frufru vágás képzésre

 1. Kattints ide!
 2. Lépj be / Regisztrálj a felületre! Ezt a jobb felső sarokban lévő fej ikonra kattintva teheted meg! A regisztráció során SMS-ben kapni fogsz egy megerősítő kódot, ezt meg kell adnod a fiók aktiválásához!
 3. Válassz oktatást!
 4. Válassz időpontot! A neked megfelelő időpontnál kattints a „Kiválaszt” gombra. Ha többen szeretnétek egyidejűleg foglalni, akkor az „Add meg a résztvevőket” szekcióban, a keresőmezőbe a nevet beírva, majd a plusz gombra kattintva hozzá tudtok adni újabb jelentkezőket!
 5. Fizesd ki a képzés árát! Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, itt meg tudod adni! Ehhez írd be a kuponkódot, majd kattints a „Küldés” gombra!
 6. A jelentkezésed végleges, ahogy látod a profilodon. Ezt jobb felül a fejre kattintva, a „Foglalásaim” menüpontban tudod megnézni. A jelentkezésről tájékoztató emailt is kapsz! A lemondáshoz kattints a „Lemondás” gombra az érintett szolgáltatás alatt ugyanebben a menüpontban! A jelzett időpontig van lehetőség a díjmentes lemondásra, ebben az esetben a kifizetett előleg visszatérítési folyamata automatikusan kezdetét veszi.
 7. Amennyiben elakadtál vagy kérdésed lenne, akkor kérjük hívd a +36-30-437-4519-es telefonszámot, vagy írj a schwarzkopf.hungary@henkel.com email címre.

 

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg és képek: Indola

Lájkold és oszd meg a lehetőséget másokkal is – köszönjük! ✌️

Közzétéve: 2022-02-03 00:03