INDOLA természetes hajszínek képzés

indola-termeszetes-hajszinek-kepzes-cover

Vegyél részt az INDOLA természetes hajszínek képzésén!

Mit tanulhatsz az INDOLA természetes hajszínek képzésén?

A képzés fókuszában a természetes hajszínek és az árnyalatokkal való játékos megoldások állnak majd. Megtanulhatod, hogyan és hova helyezd el a különböző színeket a tökéletes natúr hatás érdekében. A szeminárium egy közös konzultációval és diagnosztizálással kezdődik, és ezután következik a modellek hajának megfestése.

 

Oktató

Márity Péter és Zsekov Katalin

Oktatás időpontjai

2022. november 17. (csütörtök)

Oktatás időtartama

9:30-16:30

Oktatás helyszíne

ASK Academy

1093 Budapest, Közraktár utca 32. 

Oktatás díja

28.000 forint

Jelentkezés

  1. Kattints ide!
  2. Lépj be / Regisztrálj a felületre! Ezt a jobb felső sarokban lévő fej ikonra kattintva teheted meg! A regisztráció során SMS-ben kapni fogsz egy megerősítő kódot, ezt meg kell adnod a fiók aktiválásához!
  3. Válassz oktatást!
  4. Válassz időpontot! A neked megfelelő időpontnál kattints a „Kiválaszt” gombra. Ha többen szeretnétek egyidejűleg foglalni, akkor az „Add meg a résztvevőket” szekcióban, a keresőmezőbe a nevet beírva, majd a plusz gombra kattintva hozzá tudtok adni újabb jelentkezőket!
  5. Fizesd ki a képzés árát! Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, itt meg tudod adni! Ehhez írd be a kuponkódot, majd kattints a „Küldés” gombra!
  6. A jelentkezésed végleges, ahogy látod a profilodon. Ezt jobb felül a fejre kattintva, a „Foglalásaim” menüpontban tudod megnézni. A jelentkezésről tájékoztató emailt is kapsz! A lemondáshoz kattints a „Lemondás” gombra az érintett szolgáltatás alatt ugyanebben a menüpontban! A jelzett időpontig van lehetőség a díjmentes lemondásra, ebben az esetben a kifizetett előleg visszatérítési folyamata automatikusan kezdetét veszi.
  7. Amennyiben elakadtál vagy kérdésed lenne, akkor kérjük hívd a +36-30-437-4519-es telefonszámot, vagy írj a schwarzkopf.hungary@henkel.com email címre.
 

 

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg és képek: Indola

Lájkold és oszd meg az INDOLA COLOR ABC képzés lehetőségét másokkal is – köszönjük! ✌️

Közzétéve: 2022-08-29 16:24