InnoXplorer Night by Schwarzkopf Professional

innoxplorer-cover

Téged vár a legújabb termékinnovációkat bemutató képzés!

Ismerd meg az elsők között a legújabb termékinnovációkat! Ahelyett, hogy arra koncentrálnál, mi történik most, foglalkozz azzal, hogy mi fog történni a jövőben!

Mit tanulhatsz?

Bemutatjuk a legújabb szolgáltatásokat és eljárásokat, hogy megtapasztalhasd, milyen izgalmakat rejteget a jövő.

Oktató

ASK oktató csapata

Oktatás időpontja

Február 15., Március 22. és Május 31.

Oktatás időtartama

17:00-19:00

Oktatás helyszíne

ASK Akadémia Budapest

Oktatás díja

Ingyenes, de regisztrációhoz kötött

Jelentkezés

  1. Nyisd meg az alábbi linket: https://e-szalonok.com/ask-academy-oktatasok/
  2. Lépj be / Regisztrálj a felületre! Ezt a jobb felső sarokban lévő fej ikonra kattintva teheted meg! A regisztráció során SMS-ben kapni fogsz egy megerősítő kódot, ezt meg kell adnod a fiók aktiválásához!
  3. Válassz oktatást!
  4. Válassz időpontot! A neked megfelelő időpontnál kattints a „Kiválaszt” gombra. Ha többen szeretnétek egyidejűleg foglalni, akkor az „Add meg a résztvevőket” szekcióban, a keresőmezőbe a nevet beírva, majd a plusz gombra kattintva hozzá tudtok adni újabb résztvevőket!
  5. Fizesd ki a képzés árát! Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, itt meg tudod adni! Ehhez írd be a kuponkódot, majd kattints a „Küldés” gombra!
  6. A jelentkezésed végleges, ahogy látod a profilodon. Ezt jobb felül a fejre kattintva, a „Foglalásaim” menüpontban tudod megnézni. A jelentkezésről tájékoztató emailt is kapsz!
  7. A lemondáshoz kattints a „Lemondás” gombra az érintett szolgáltatás alatt ugyanebben a menüpontban! A jelzett időpontig van lehetőség a díjmentes lemondásra, ebben az esetben a kifizetett előleg visszatérítési folyamata automatikusan kezdetét veszi.

    Amennyiben elakadtál vagy kérdésed lenne, akkor kérjük hívd a +36 30 437 4519-es telefonszámot vagy írj a schwarzkopf.hungary@henkel.com email címre.

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg és képek: Schwarzkopf Professional

Közzétéve: 2023-01-19 12:38