Londa Professional oktatás: Playful Blondes

wellaoktatas_londaplayfulblondes_cover

A szőke árnyalatok mindig divatban vannak így vagy úgy. Így fontos, hogy a mindennapi szalon munkád során magabiztosan állj a szőkítési eljárások elé és pontosan tudd, hogy mit miért csinálsz és hogyan. Erre a tudatosságra szeretnénk rávezetni a képzésen. A gyakorlati oktatást megelőzi egy díjmentes online előkészítő elméleti kurzus, melyet E-MAILBEN fogunk elküldeni a jelentkezők részére. Az online előkészítő kurzus DÍJMENTES a résztvevők számára és saját időbeosztásodnak megfelelően végezheted el.

Mit tanulhatsz?

A szőke árnyalatok végtelen tárháza áll előttünk. Fontos, hogy megtaláld vendéged stílusának és karakterének megfelelő árnyalatot és megfelelő módon tudd elkészíteni a hajminőség megóvása mellett.

Ezen a tanfolyamunkon abban segítünk, hogy magabiztosan és könnyedén készítsd el a vendéged által megálmodott szőke árnyalatot: megtanulod a helyes hajdiagnózis felállításának alapköveit, ennek megfelelően milyen szempontok alapján állítsd össze a szükséges receptúrát és technikát a legegyszerűbb módon. Célunk, hogy magabiztosan nézz szembe a szőkítési folyamattal.

Oktatók

Csonka Timi

Pulya Misi

Oktatás időpontja

2019. március 12. (kedd)

Oktatás időtartama

10:00-18:00

Oktatás helyszíne

Wella Studio Budapest, 1117 Budapest, Alíz utca 4., Office Garden 3.

Oktatás díja

20.000 forint

Jelentkezés

Wella Professionals Hungary

 

Szöveg és kép: Wella Professionals Hungary

Közzétéve: 2019-01-14 19:57

wellaoktatas_purebalancechallenge_cover
wellaoktatas_purebalancechallenge_cover
wellaoktatas_purebalancechallenge_cover