Matrix fesztivál 2019: Stronger Together

Matrix_fesztival_2019_cover

A Matrix fesztivál stronger together mottóval ünnepelt!

A Matrix márka egy fiatalos és mindig innovatív vonalat képvisel a fodrászpiacon. A trendi frizurák és előremutató technikák mellett a cég különös hangsúlyt fektet a a közösségépítés és hangulatteremtés fontosságára. A Matrix idén Szlovákiában egy három napos fesztivál keretében ünnepelt és inspirálódott, ahol a szakmaiság mellett a szórakozás sem maradt el.

Matrix fesztiválhangulat Szlovákiában

A Matrix magyar, szlovák és cseh csapata 2019. október 17-19. között a szlovákiai Somorján rendezte meg saját fesztiválját, ahol mind a három ország kiemelt oktatói megmutatták tudásukat. A Matrix Global Team idei sztárfodrásza Chrystofer Benson Global Artistic Director volt, aki a szakmai sajátosságának bemutatása mellett az őt leginkább inspiráló építészeti  és természeti jelenségekre is kitért. Elárulta, hogy az őt körülvevő élet minden eleme megihleti, hogyha a fodrászatról van szó, ami tökéletesen összegzi a Matrix filozófiáját. 

Matrix fesztivál 2019: Chrystofer Benson Global Artistic Director

Color Inspiration és Digital Workshop Matrix módra

Chrystofer Benson look&learn bemutatója alatt már mindenkit átjárt a fesztiválhangulat, ugyanis egy teljesen másik perspektívából mutatta be a frizurakészítés alapjait. A megszokottal ellentétben számára a haj koncepciója csak utólag számít, az elsődleges mindig az inspiráció megélése. Ezt követően Bicskei Laura segítségével (Matrix oktatófodrász) 125 szakember vetette bele magát a legszebb hűvös barna árnyalatok festéstechnikájába. Az őszi/téli hajszíntrendek felzárkózása után a fodrászok végül Böröndi Levente aszimmetrikus hajvágás bemutatóját és Tóth-Bocskai Rita styling technikáját tekinthették meg a színpadon.

Másnap a Digital Workshop és a Salon Emotion előadás keretében leginkább a self-branding témaköréről és a fodrászat megfelelő kommunikációjáról esett szó. Mindkét esetben központi témakör volt a Facebook és az Instagram általi üzletfejlesztés. Húnfalvi Krisztina – Salon Emotion Business Developer – gyakorlati példákon keresztül mutatta be a virtuális közösségépítő platformok legfontosabb jellemzőit, használatuk jelentőségét. 

Matrix fesztivál 2019: Bicskei Laura, Matrix oktatófodrász

Matrix Gála: egységben az erő

„Összeségében azt gondolom – és nem azért mert elfogult vagyok (nevet), – hogy ez egy fantasztikus show volt. Rengetegen felálltak a finálékor, csak hogy közelebb kerüljenek a színpadhoz. Mindenki fotózott, videózott és a legjobb, hogy nagyon sokan együtt táncoltak a fellépőkkel. Nagyon vidám hangulatban telt ez a pár nap, a Gála show pedig egyenesen csúcs volt.” – nyilatkozta az eseményről Szöllősi-Sándor Dalma, a Matrix Brand Activation Managere, aki a magyar csapattal tartott az útra. Ez a mentalitás sok hazai fodrász számára szokatlan lehet, hiszen nem ez a bevett egy fodrászbemutatón, de a Matrix egészen más. Itt a résztvevő fodrászok a fellépőkkel együtt „léteznek” és minden úgy működik, akár egy nagy családban. A Matrix-szal bárhová eljuthatsz és bármilyen szintet elérhetsz szakemberként. Ezt bizonyították a Gála fellépő fodrászainak bemutatói is, ahol a nemrég oktatófodrásszá váltStricz-Tóth Tímea, Patkó Bálintsenior oktató és a master fodrász, Chrystopher lépett a színpadra. Ez a Matrix-filozófiája: Stronger Together.

Matrix_fesztival_2019_031

Matrix fesztivál 2019: Stricz-Tóth Tímea Matrix oktatófodrász

Matrix_fesztival_2019_007

Matrix fesztivál 2019: Patkó Bálint Matrix senior oktatófodrász

A teljes képgalériáért kattints ide! 🙂

Szívesen megismernéd te is a Matrix családot?

Látogass el a márka hazai képzéseire.

Itt minden infót megtalálsz:

Fodraszinfo jelentkezem gomb

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: Matrix 

Ha tetszett a szakmai beszámoló, a lájkokat és megosztásokat köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-11-04 17:50

Matrix_fesztival_2019_046
Matrix_fesztival_2019_060
Matrix_fesztival_2019_075