Mini-interjú a HairContrast alapító-tulajdonosával, Peter Andersen-nel

Peter_Andersen_interju_cover

Olvasd el mini-interjúnkat! Tárgyunk és alanyunk: HairContrast, Peter Andersen!

A hajproblémák megszüntetésére szakosodott HairContrast cég már 20 éve megtalálható a fodrászpiacon. Egyedi és innovatív technikáinak köszönhetően számtalan ember nyerte vissza önbizalmát a HairContrast szolgáltatások igénybevételével. Októberben Peter Andersen, a dán vállalat alapító-tulajdonosa Magyarországra látogatott, akivel alkalmunk nyílt egy mini-interjú elkészítésére. Fogadjátok szeretettel!

Milyen előnyökről beszélhetünk, hogyha egy fodrászszalonban elérhetőek a HairContrast szolgáltatások?

A HairContrast szolgáltatások bevezetésével a fodrászszalonok az olyan hajproblémák megszüntetésére szakosodnak, mint az intenzív és foltos hajhullás, kopaszodás és az olyan hajbetegségek, mint például az alopecia. Azzal, hogy egy szakember a HairContrast technikáival fejleszti üzletét, egyet jelent a szalon népszerűsítésével is. A HairContrast egy egyedülálló szolgáltatást kínál, amelyet sok más konkurens szalon nem biztosít, pedig hatalmas előnyt jelent, ha egy vendégnek segíthetünk visszanyerni az önbizalmát. 

Mi különbözteti meg a HairContrast-ot a fodrászpiacon lévő konkurens cégektől?

A HairContrast elsősorban azért számít egyedülállónak, mert számtalan megoldási lehetőséget kínál a hajporblémákkal küszködő vendég számára. Az általunk kifejlesztett szolgáltatásokat nők, férfiak és gyermekek is igénybe vehetik. Mivel minden termékünk kézzel és 100%-ig emberi hajból készül, ezért egy kiváló minőséget és teljes körű személyre szabhatóságot biztosítunk. 

Peter_Andersen_interju_2

Peter Andersen, a HairContrast alapító-tulajdonosa

Milyen célt szolgálnak a HairContrast képzések? Mit jelent ez a nagyobb szalonok vagy a magánvállalkozó szakemberek számára?

A HairContrast oktatások célja a fej- és hajproblémák megismerése, a problémák megszüntetése, és mindennek a tudásnak a 100%-os átadása. A szalonoknak és a magánvállalkozóknak is lehetőségük van a házon belüli képzésre, csoportos oktatásokra, illetve online is elsajátíthatják a HairContrast-tudást. A speciális szolgáltatásoknak és az új tudásanyagnak köszönhetően mind a nagyobb fodrászszalonok, mind a freelancer fodrászok megnövelhetik jövedelmüket.

A fodrászszalonok tulajdonosai hogyan fejleszthetik tudásukat a HairContrast képzéseken?

A HairContrast egy egyedülálló képzési- és üzleti modellt kínál a fodrászszalonok tulajdonosainak, amely során megismerkedhetnek a “Secret Hair Solutions” koncepciójával. 

Peter_Andersen_interju_3

Ha többet szeretnél megtudni a HairContrast termékekről, vagy érdekelne egyedi technikáik oktatása, kattints az alábbi linkre:

WWW. HAIRCONTRAST.HU

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: HairContrast

Ha tetszett a mini-interjú, lájkold és oszd meg cikkünket! 🙂

Közzétéve: 2019-11-16 17:11

Peter_Andersen_interju_4
Peter_Andersen_interju_4
Peter_Andersen_interju_4