Beszámoló a Schwarzkopf Professional Partners in Craft eseményről (videóval)

partners-in-craft-fodraszinfo-cover

Beszámoló a Partners in Craft eseményről!

2023. április 22-én került megrendezésre a tavasz egyik legnagyobb fodrászati eseménye Magyarországon, a Partners in Craft. Az esemény kiemelt meghívottja Danilo Bozic horvát származású fodrászmester volt, aki az Instagram sztárja és az Airtouch technika koronázatlan királya. Mondanunk sem kell, hogy az eseményre tódultak a hazai fodrászok, akik szerették volna szakmai tudásukat még magasabb szintre emelni ebben a technikában.

A cég számára 2023 legnagyobb innovációja a a márka hero termékének, a BlondMe szőkítőinek a megújulása, mely innentől fogva nem csak kötéserősítőt tartalmaz integráltan, hanem Anti-metal technológiát is. Ennek fontosságát ebben a cikkben találjátok, érdemes megnézni, hiszen mindannyiunkat érint a “probléma” a régi csővezetékek miatt.

Blanke-David

Blanke Dávid a BlondMe újdonságát mutatta be

Airtouch technika lépésről-lépésre

A Schwarzkopf Professional ezúttal zseniálisan ráérzett arra, mi is kell a magyar fodrászoknak, s mire vágyik a hazai közönség. A nemzetközi meghívott egy olyan technika kiemelt képviselője, mely tudásának köszönhetően ő Chicago legdrágábban dolgozó fodrásza – mert megteheti! Gondolhatjátok, milyen ismeretanyag van a kezében, a mozdulataiban.

Danilo-Bozic-Airtouch-1

Danilo Bozic az airtouch technika szupersztárja

Danilo-Bozic-airtouch

A bemutató nagyszerűsége az volt, hogy ez alatt a jó néhány óra alatt nem a látványra, a show-ra és a gigantikus csillogó elemekre épült minden, hanem a tudás átadására. Hiszen a cég pontosan érezte a meghívottjának a vonzerejét, s Danilo sem féltette megmutatni szakmai tudását, ami alapvetés lenne, mégis van, hogy éppen a legfontosabb mozdulatok kerülnek kitakarásra egy bemutatón. Nem úgy ebben az esetben!

schwarzkopf-professional-fodraszbemutato-blondme

Airtouch és BlondMe modellek

A nézők lélegzetvisszafojtva ülték végig a sztárfodrász bemutatóját, s aki ennek a technikának a tudora szeretett volna lenni, annak gyakorlatilag a látottak és elmondottak alapján egy kis gyakorlással, kitartással és türelemmel ez bizony sikerülhet! Roppant kíváncsi vagyok, hogy Danilo látogatása hogyan emeli majd a hazai airtouch munkák minőségét. Azok, akik ráadásul még a bemutatót követő workshopon is részt vettek, ahol a bővebb elmélet után Danilo fogta a kezüket a gyakorlat közben, s úgy tudták magukba szívni a tudást, még nagyobb tudásbázissal gazdagodtak. A szeminárium annyira sikeres volt, hogy már a május 12-i második alkalom is teljesen betelt.

Danilo-Bozic-airtouch

Danilo Bozic money piece-t készít a színpadon 

Essential Looks 2023:1

Na de kanyarodjunk vissza a Partners in Craft bemutatóra, ahol a nemzetközi meghívott mellett a hazai ASK Team bemutatóját is láthattuk, s akik az Essential Looks 2023:1 trendjei mellett egy rögtönzött styling bemutatót is tartottak az OSiS+ teljes megújulásának tiszteletére.

Czupar-estilla-schwarzkopf-professional

schwarzkopf-professional

Veress-gyori-sandor

Blanke-David-bodis-richard

madarasz-viktor

schwarzkopf-professional-bemutato-2 

Czupár Estilla, Blanke Dávid, Madarász Viktor, Bódis Richárd és Veress-Győri Sándor nem csak a színpadi munkában, hanem az előkészületekben is nagyot alkottak.

“Hónapok óta készültünk az eseményre, nagyon sok munka és egyeztetés előzte meg az utolsó intenzív hetet, amikor napi 12-14 órákat dolgozott a stáb azon, hogy a tökéletes hajak elkészüljenek.” – mondta el nekünk Terták Nikolett, a Schwarzkopf Professional PPS Managere.

schwarzkopf-professional-fodraszbemutato-finale

Látványos finálé

Fodrászinfó beszámoló videó a rendezvényről

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fodrászinfó (@fodraszinfo) által megosztott bejegyzés

Köszönjük az élményt Schwarzkopf Professional!

Szerző: Hansági Dorka

Képek: www.fodraszinfo.com és Schwazkopf Professional

Ha tetszett a beszámoló, és szerinted másnak is érdekes lehet, köszönjük a Like-ot és megosztást!

Közzétéve: 2023-04-27 12:35