Nyugodj békében Peter Dawson!

Peter_Dawson_bucsu_cover

Peter Dawson, megtörve búcsúzunk!

Fájó szívvel tudatjuk a fodrászvilággal, hogy Peter Dawson, a Sassoon európai Colour Director-a elhunyt. Tőle búcsúzunk.

Búcsú Peter Dawson fodrászmestertől

Peter Dawson 16 éves korában, egész pontosan 45 évvel ezelőtt döntött úgy, hogy a fodrász szakmát választja. Elhatározását Christopher Brooker Brush fotója inspirálta, ugyanis annyira lenyűgözte az alkotás, hogy úgy érezte szeretné megtanulni a hajkészítés minden lehetséges és lenyűgöző módját. Vágyai egészen a Sassoon Akadémiáig sodorták, akkor döntött úgy, hogy colorist specialista lesz. Később mindig úgy nyilatkozott, hogy amikor először belépett a Sassoon hajfestő osztályára, azonnal úgy érezte, hogy otthon van. Ez a pillanat örök életében magával kísérte. Peter 13 éve szerezte meg a Vidal Sassoon International Colour Director pozícióját, és egészen mostanáig magas színvonalon irányította a colorist specialisták kiképzését Európa-szerte. Peter-t az egész világ gyászolja, barátai és kollégái szívszorító sorokkal búcsúznak tőle.

Mark Hayes:

“Hatalmas szerencsém, hogy együtt dolgozhattam néhány nagy Sassoon tehetséggel, és Peter minden bizonnyal a legnagyobbak közé tartozott. A szakmailag rendkívül profi, melegszívű, barátságos és humoros Peter, karakterével mindig is kiemelkedő alakja volt a szakmai közösségnek, megtiszteltetés számomra, hogy megannyi különleges pillanatot oszthattunk meg egymással. Ebben a nehéz időben Peter családjával vagyunk, imádkozunk értük.”

Tim Hartley:

“Rettenetesen szomorú hír a mai. Nagyszerű barátom, Peter Dawson, a Vidal Sassoon nemzetközi Colour Director-a elhunyt. Mind imádtuk őt. Tehetsége és karizmája az idők végezetéig velünk marad. Szeretet és fény ragyogja be a családját, és mindenkit, aki őt szerette. Nyugodj békében!”

Peter_Dawson_bucsu_1

A fodrászmester a Sassoon vállalat egyik fő embere volt

Nyugodj békében Peter Dawson!

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: https://www.hji.co.uk/latest/sassoon-peter-dawson-passed-away/

Közzétéve: 2020-09-17 08:31