Professzionális szalonszolgáltatás a szőke haj szerelmeseinek

Matrix_SoSilver_cover

Professzionális szalonszolgáltatás szőke hajápolás témájában!

A szabadkezes melírtechnikák népszerűségének köszönhetően a világosító szalonszolgáltatásokra egyre nagyobb igény van. Legyen szó balayage-ról, szőkítési folyamatról vagy egy szőke hajszínkorrekcióról, nemcsak a frizura elkészítése során van szükség professzionális termékek használatára, hanem az utóápolás alkalmával is. A Matrix erre reagálva megalkotta a So Silver termékcsaládot, amelynek segítségével egy újabb szolgáltatással fejlesztheted az üzletedet.

Matrix So Silver termékcsalád a szőke haj szerelmeseinek

A So Silver termékcsalád használata minden fodrász számára ideális választás, hiszen a szakemberek a szalonszolgáltatások 68%-ban világosítási folyamatokat végeznek. A So Silver sampon már bizonyított! Maximális neutralizáló hatásának köszönhetően egymást követő három évben is a Matrix legkeresettebb termékévé vált, és most elérkezett az idő, hogy megismerd a hozzá tartozó kiegészítőtermékeket is. Ha szeretnéd meglepni vendégeidet egy teljeskörű szőke hajápolással, akkor görgess tovább a részletekért.

Matrix_SoSilver_013

Megújult So Silver termékcsalád: kondicionáló és maszk

#1 So Silver kondicionáló szőke és ősz hajra

A szőke és ősz haj ápolására szolgáló kondicionáló megszünteti a haj durvaságát és a célzott hidratációval ápolja a száraz és törékeny hajat. A termék használatát követően a vendéged frizurája könnyeddé válik, és ragyogó hamvas fényben pompázik majd.

Matrix_SoSilver_003

#2 So Silver maszk a világos alapok semlegesítéséhez

A So Silver maszk neutralizálja a sárga szőkítési alapot és fokozza az ősz
haj ragyogó fényét. A termék összetevői között megtalálhatóak a kék, ibolya, illetve a zöld pigmentek is, hogy ezeknek elegye egy fénylő ezüstüs árnyalatot biztosítson. Elsősorban ősz, illetve 8 és 10-es színmélységű hajra ajánlott.

Matrix_SoSilver_005

Matrix_SoSilver_011

PRO TIPP: professzionális szalonszolgáltatás a So Silver termékcsaláddal

1. lépés: Vidd fel a So Silver sampont a már nedves hajra, majd 3-5 percig hagyd hatni. Ezt követően a terméket öblítsd ki a hajból.

2. lépés: Megfelelő védőkesztyűt viselve, vidd fel a So Silver maszkot nedves hajra. A felvitelt a haj legegészségesebb területein kezd, hogy biztosítsd a pigmentek egyenletes lerakódását. Optimális eredmények elérése érdekében hagyd a maszkot 5-10 percig hatni a kívánt árnyaló hatás függvényében.

3. lépés: A szolgáltatás lezárásakánt használd a So Silver kondicionálót, ami tökéletesen táplálja és fényessé varázsolja a hajat.

4. lépés: A szalonkezelés végeztével az otthoni termékhasználatot is ajánld vendégeidnek, hogy a hajuk színe tökéletesen semlegesített maradjon a következő szalonlátogatásig. A maszk ajánlásakor ismertesd vendégeddel a termék pontos használatát.

Matrix_SoSilver_004

Matrix_SoSilver_012

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: Matrix 

Hasznosnak találtad cikkünket? A lájkokat és megosztásokat köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-10-31 17:01

Matrix_SoSilver_003
Matrix_SoSilver_006
Matrix_SoSilver_012