Retail & Service Excellence: az élményalapú szolgáltatások nyomában

Schwarzkopf-Professional-oktatas-7

Jelentkezz a Retail & Service Excellence képzésre, hogy még profibb legyél!

Értesz a fodrászathoz? Remek! De mi értelme mindennek, ha nem a megfelelő szolgáltatásokat biztosítod a vendégeidnek? Az iparág jövője azokon a kimagasló szolgáltatásokon múlik, amik otthon nem megvalósíthatók. Ha szeretnél új vendégeket megszólítani, vagy egyedi igényeket kínálni, jelentkezz a Schwarzkopf Professional Retail & Service Excellence képzésére!

Mit tanulhatsz a Retail & Service Excellence képzésen?

  • megismerkedhetsz egyedi igényeket kielégítő szolgáltatástípusokkal
  • elsajátíthatsz olyan értékesítési praktikákat, amikkel növelni tudod majd a szalonod bevételét

Oktató

Rácz Böbi

Oktatás időpontjai

2021. november 7.

Oktatás időtartama

10:00-16:00

Oktatás helyszíne

Schwarzkopf Professional ASK Academy

1093 Budapest, Közraktár utca 30-32.

Oktatás díja

32.000 forint

Jelentkezés

  1. Nyisd meg az alábbi linket: https://e-szalonok.com/ask-academy-oktatasok/
  2. Lépj be / Regisztrálj a felületre! Ezt a jobb felső sarokban lévő fej ikonra kattintva teheted meg! A regisztráció során SMS-ben kapni fogsz egy megerősítő kódot, ezt meg kell adnod a fiók aktiválásához!
  3. Válassz oktatást!
  4. Válassz időpontot! A neked megfelelő időpontnál kattints a „Kiválaszt” gombra. Ha többen szeretnétek egyidejűleg foglalni, akkor az „Add meg a résztvevőket” szekcióban, a keresőmezőbe a nevet beírva, majd a plusz gombra kattintva hozzá tudtok adni újabb jelentkezőket!
  5. Fizesd ki a képzés árát! Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, itt meg tudod adni! Ehhez írd be a kuponkódot, majd kattints a „Küldés” gombra!
  6. A jelentkezésed végleges, ahogy látod a profilodon. Ezt jobb felül a fejre kattintva, a „Foglalásaim” menüpontban tudod megnézni. A jelentkezésről tájékoztató emailt is kapsz! A lemondáshoz kattints a „Lemondás” gombra az érintett szolgáltatás alatt ugyanebben a menüpontban! A jelzett időpontig van lehetőség a díjmentes lemondásra, ebben az esetben a kifizetett előleg visszatérítési folyamata automatikusan kezdetét veszi.
  7. Amennyiben elakadtál vagy kérdésed lenne, akkor kérjük hívd a +36-30-437-4519-es telefonszámot, vagy írj a schwarzkopf.hungary@henkel.com email címre.

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és kép: Schwarzkopf Professional Hungary

Lájkold és oszd meg Te is a lehetőséget! Köszönjük! 🙌

Közzétéve: 2021-10-07 19:28