Salon International London 2017

Salon International 2017

A Salon International 2017 rendezvényen jártunk. Beszámoló következik.

2017 október, mivel is kezdődhetne ez a csodálatos hónap, mint a londoni barangolással a fodrászati újdonságok és a legújabb trendek világába. A nagy szabású nemzetközi fodrászkiállításról és vásárról természetesen a Fodrászinfó csapata sem hiányozhat, máris következik a Salon International London 2017 első napjának fényképes beszámolója.

Csodálatos idő, a megszokott helyszín, itt-ott ismerős arcok: szervusz London, újra itt vagyunk! A fodrászvilág minden évben lélegzetvisszafojtva vár egy eseményt, s ez nem más, mint a londoni Salon International rendezvénye. A legnagyobb professzionális cégek és kreatív csapatok mind felsorakoznak, hogy mindent megmutassanak a világ rengeteg tájáról ide érkező fodrászoknak – így nekünk, magyaroknak is.

Salon International 2017: a letisztult vonalak mellett az eklektikáé a főszerep 

Ambivalens címválasztás, ám már hosszú ideje ez a meghatározó trend: a letisztult vonalak és az eklektika. A személyiség kifejezésének egyik meghatározó eszköze a hajunk, s ezúttal megint van mihez nyúlnunk: tehetjük ezt visszafogottan elegánsan és extrémen rebellis módon is. A lényeg az egyediség és a személyre szabottság. A fodrásznak ajánlania kell tudni, a vendégnek pedig merésznek kell lenni. Éljen az önkifejezés – hirdeti az idei Salon minden standja és minden modellje!

Salon International 2017
Salon International 2017
Salon International 2017

Salon International 2017: fényképes beszámoló

Szöveg és képek: fodraszinfo.com

Máskor is szívesen olvasnál beszámolót a fodrászvilág legnagyobb nemzetközi eseményeiről? Kövess minket a naponta megújuló tartalomért. Köszönjük, ha Like-olod és megosztod ezt a beszámolót is. 😉

Közzétéve: 2017-11-19 15:05

Salon International 2017
Salon International 2017