Salon International újratöltve: 2021-ben újra együtt a szakma

salon-international-ujratoltve-2021-cover

Idén is itt a Salon International újratöltve! Minden egy helyen a londoni kaland részleteiről!

A Salon International mindig az év egyik legnagyobb dobása volt szakmai szempontból. Az elmúlt év viszontagságai keresztülhúzták a tavalyi rendezvény lebonyolítását, így most nagyon örülünk, hogy végre elhozhattuk nektek az idei esemény részleteit. Ebben a cikkben az összes hasznos információt összegyűjtöttük neked, hogy újult erővel vághass bele egy újabb londoni kalandba!

Az év leginspirálóbb fodrászeseménye

Amióta csak létezik Salon International, a rendezvény filozófiája, célja, lebonyolítása eggyé vált a fodrászok legnagyobb vágyával – hogy kijussanak Londonba, és teleszívják magukat a szakma legfrissebb tudásanyagával, a legnagyobb brandek innovációival. A COVID-19 rohamos terjedésével a tavalyi évben sajnos ez a lehetőség kimaradt, de most minden pótlásra kerül – Salon International újratöltve, avagy 2021-ben újra megnyitja kapuit az év leginspirálóbb fodrászeseménye!

Természetesen a rendezvény szervezői ezúttal is úgy állították össze a három nap programtervét, hogy az a legizgalmasabban teljen a résztvevők számára. Ha tervezgeted a kiutazást, nem kell aggódnod, ezúttal szintén ugyanabban a flow-élményben lesz részed, mint amit már megszokhattál: a legújabb termékek, élő bemutatók, a legnagyobb brandek mind egy helyen!

salon-international-ujratoltve-2021-HJ-stage

Salon International újratöltve

SAVE THE DATE: Salon International újratöltve

A Salon International 2021. október 16-18-án tér vissza az ExCeL Londonba, hogy újra felfedezhesd a legnagyobb trendeket, inspirációt és motivációt nyerj, kapcsolatokat építs, megoszd tapasztalataidat a szakma legnagyobbjaival! 

Nyitvatartási idő:

  • 2021. október 16. (szombat) – 10:00-17:00
  • 2021. október 17. (vasárnap) – 10:00-18:30
  • 2021. október 18. (hétfő) – 10:00-17:00

Salon International pontos helyszíne:

ExCeL London – One Western Gateway, Royal Victoria Dock, London E16 1XL

Jegyvásárlás:

A rendezvényre való belépéshez mindenképp szükség van jegyvásárlásra. Fontos tudni, hogy a rendezvény kizárólag 14 év felettiek számára látogatható, ha pedig mégsem tudsz részt venni az eseményen, visszatérítés igényelhető. (A belépési és visszatérítési szabályzatot IDE KATTINTVA éred el.)

Négy típusú belépő áll a rendelkezésedre, amelyekhez egy kattintás után elirányítunk:

salon-international-ujratoltve-2021-barber-stage

A legújabb innovációk egy helyen

Ingyen látogatható élő színpadok:

A Salon International belépőjegyének megvásárlásával négy élő színpados look&learn-t látogathatsz meg ingyen:

  1. HJ Stage: ezen a színpadon megfigyelheted az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok és Ausztrália híres szakembereinek munkásságát, akik a legújabb trendekbe kalauzolnak el téged, miközben szalontippekkel és –technikákkal is bővítik szakmai tudásod. 
  2. Barber Stage: a legmodernebb átmenetek, merész színek, szakállvágások elkészítésébe nyerhetsz betekintést, hogyha ellátogatsz a borbélyok színpadához.
  3. Colour Stage: ennél a színpadnál, a fodrászszakma nemzetközi csúcstehetségei mutatják meg neked, hogy hogyan kell időtálló színvilágot biztosítani vendégeid számára. 
  4. Fellowship Stage: szeretnél megismerkedni a szakma ikonikus stylistjaival, illetve munkáságukkal? Látogass el erre a helyszínre is, és figyeld meg testközelből, hogy milyen technikákkal és termékekkel dolgoznak a profik!

salon-international-ujratoltve-2021-colour-stage

A jegy négy ingyenesen látogatható élő színpados look&learn-t biztosít

A kiállítás során több mint 100 márka termékinnovációit hasonlíthatod össze. Kikkel találkozhatsz? A teljeskörű listáért KATTINTS IDE!

Inspiráció az elmúlt évekből:

#1 Hajtrend 2020 a Salon International előrejelzése szerint

#2 Buzássy Steven a Salon International rendezvényen

 

Szöveg: Fodrászinfó

Forrás és képek: Salon International

Lájkold és oszd meg a cikket, hogy a legfontosabb információk mindenkihez eljussanak – köszönjük! ✂️

Közzétéve: 2021-08-19 08:22