A hajápolás szakértője – SalonLab Analyzer

fodraszinfo-salon-lab-analyser

Ha modernizálni szeretnéd munkád, ezen a képzésen ott a helyed!

A technológiai megoldásokban élen járó, díjnyertes Schwarzkopf Professional SalonLab Smart Analyzer és Consultation App (konzultációs applikáció) lehetővé teszi, hogy pontosan felmérd, mely termékekre és szolgáltatásokra lesz szükséged a vendéged hajtípusa alapján – hiszen molekuláris szinten képes elemezni a hajat. A biometrikus hajállapot és színérzékelés, illetve a fodrász szakértelmének kombinálásával számos lehetőség nyílik meg a szalonok számára.

Mit tanulhatsz?

A Schwarzkopf Professional szívügye, hogy minden vendégnek professzionális szolgáltatásban lehessen része szalonodban, ezért a képzés során bevezetünk a szalonban követendő hajápolási rutin világába és a konzultációs folyamatokba. Az sem baj, ha még nincs SalonLab Analyzer készüléked, nálunk kipróbálhatod a gyakorlatban!

Oktató

Bódis Richárd

Oktatás időpontja

Június 5.

Oktatás időtartama

10:00-16:00

Oktatás helyszíne

ASK Akadémia Budapest

Oktatás díja

38.000 Ft

Jelentkezés

  1. Nyisd meg az alábbi linket: https://e-szalonok.com/ask-academy-oktatasok/
  2. Lépj be / Regisztrálj a felületre! Ezt a jobb felső sarokban lévő fej ikonra kattintva teheted meg! A regisztráció során SMS-ben kapni fogsz egy megerősítő kódot, ezt meg kell adnod a fiók aktiválásához!
  3. Válassz oktatást!
  4. Válassz időpontot! A neked megfelelő időpontnál kattints a „Kiválaszt” gombra. Ha többen szeretnétek egyidejűleg foglalni, akkor az „Add meg a résztvevőket” szekcióban, a keresőmezőbe a nevet beírva, majd a plusz gombra kattintva hozzá tudtok adni újabb résztvevőket!
  5. Fizesd ki a képzés árát! Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, itt meg tudod adni! Ehhez írd be a kuponkódot, majd kattints a „Küldés” gombra!
  6. A jelentkezésed végleges, ahogy látod a profilodon. Ezt jobb felül a fejre kattintva, a „Foglalásaim” menüpontban tudod megnézni. A jelentkezésről tájékoztató emailt is kapsz!
  7. A lemondáshoz kattints a „Lemondás” gombra az érintett szolgáltatás alatt ugyanebben a menüpontban! A jelzett időpontig van lehetőség a díjmentes lemondásra, ebben az esetben a kifizetett előleg visszatérítési folyamata automatikusan kezdetét veszi.

    Amennyiben elakadtál vagy kérdésed lenne, akkor kérjük hívd a +36 30 437 4519-es telefonszámot vagy írj a schwarzkopf.hungary@henkel.com email címre.

Megjegyzés

A képzésre vidd magaddal saját SalonLab Analyzer készülékedet és az iPadet (ha vannak)!

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg és képek: Schwarzkopf Professional

Közzétéve: 2023-01-18 15:21