Sam Villa & Friends SOCIALTHON 2020: világ fodrászai csatlakozzatok!

Sam_Villa_socialthon_2020_cover

Sam Villa szervezésében megrendezésre kerül a SOCIALTHON 2020.

Fodrászat, ünneplés, inspiráció és jótékonyság: mi más dobogtatná meg jobban a szívünket ennél a négy szónál? 2019-ben a “haj nemzetközi influencerének” választott szakember, Sam Villa szervezésében a minap egy újabb csodálatos lehetőségre bukkantunk. Mit kell elöljáróban tudnod az online, országokat átívelő fodrászati rendezvényről? Kikkel találkozhatsz? A legfontosabb információkat mind megtalálod cikkünkben – görgess tovább!

Sam Villa & Friends SOCIALTHON 2020

Nézz, hallgass, tanulj és csatlakozz egy nagyszerű lehetőséghez! Most egy egész napot átívelő online szakmai nap keretében világhírű fodrászok tapasztalataival fejlesztheted meglévő tudásodat!

Mi is pontosan a SOCIALTHON rendezvény?

Sam Villa a járványhelyzetre való tekintettel megalkotta a COVID-19 Professional Beauty Association (Nemzetközi Professzionális Szépségipari Szövetség) segélyalapját, hogy az összegyűlt adománnyal támogassa az iparág szűkölködő szakembereit. Csapatával 25.000 dollárral már hozzájárult a kezdeményezéshez, most pedig a világon élő fodrászokat invitálja egy közös és hasznos időtöltésre! Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Hogyan tudsz jótékonykodni?

Ha regisztráltál a felületre, amint bekapcsolódsz a rendszerbe és részt veszel a különböző fodrászbemutatókon, végig elérhető lesz számodra a “Donate Now” gomb (Facebook-on és YouTube-on is), amelyre kattintva közvetlenül adományozhatsz a segélyalapnak. Nincs minimum vagy maximum limit, te szabod meg, hogy mennyivel járulsz hozzá a rászoruló szakemberek életéhez. 

Hol tudsz regisztrálni?

KATTINTS IDE, ÉS AZONNAL ELIRÁNYÍTUNK A RELEVÁNS FELÜLETRE! 🙂

SAVE THE DATE

2020. május 17. (vasárnap)

LINE-UP

A következő képeken kategóriák szerint lebontva megtalálod, hogy kivel és milyen témában “találkozhatsz”. Úgy gondoljuk a nevek magukért beszélnek!

#1 Hajvágás

Sam_Villa_socialthon_2020_1

#2 Hajfestés

Sam_Villa_socialthon_2020_2

#3 Férfi hajvágás

Sam_Villa_socialthon_2020_3

#4 Finish/styling

Sam_Villa_socialthon_2020_4

#5 Kreatív és inspiráló frizurák

Sam_Villa_socialthon_2020_5

“A fodrászatot támogató szakemberek most az országhatárokat átívelve összegyűlnek és adományoznak, miközben egész nap – az iparág minden szegmensét érintő – LIVE bemutatókból inspirálódnak és tanulnak. Nagyon büszke vagyok rá, hogy sikerült meghívnom számtalan motiváló fodrászlegendát, hogy az erőinket egyesítve támogassuk a rászorulókat a PBA COVID-19 segélyalapra gyűjtött összeggel.  Együtt képesek vagyunk rá, együtt megcsináljuk – csatlakozz hozzánk”

– Sam Villa

Ez a Fodrászinfó cikk még érdekelhet:

Csatlakozz a Help Your Salon szolidaritási kampányhoz!

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: https://imsalon.at/artikel/artikel-detailseite/internationale-socialathon-friseur-charity-online-education-mit-samvilla-friends/

Ha ismerőseid számára is érdekes lehet a cikk, köszönjük a lájkot és a megosztást! 🙂

Közzétéve: 2020-05-09 17:16

Sam_Villa_socialthon_2020_cover