Schwarzkopf Professional csavarástechnikák képzés

schwarzkopf-professional-oktatasok-cover

Fejleszd magad a csavarástechnikák képzésen!

Ezen a képzésen mindent megismerhetsz, amit a Schwarzkopf Professional tartós hullámosító szortimentről és a csavarástechnikákról tudnod kell! Bár a ‘80-as évek óta eltelt pár év, de azért nem árt, ha időről időre feleleveníted a korábbi trendekkel kapcsolatos tudásodat! A részletekért görgess lejjebb!

Mit tanulhatsz?

Az alapoktól kezdve ismerheted meg a “hullámélményt”, a gyakorlati képzés során pedig babafejen is kipróbálhatod a különböző csavarási technikákat. Természetesen arra is fény derül, hogy milyen csavarót, és mikor érdemes használni. 

Oktató

Bódis Richárd

Oktatások időpontjai

2022. október 4. (kedd)

Oktatások időtartama

10:00-17:00

Oktatás helyszíne

Schwarzkopf Professional ASK Academy

1093 Budapest, Közraktár utca 30-32.

Oktatások díja

36.000 forint

Jelentkezés menete

Első lépés: KATTINTS IDE!

Második lépés: lépj be/regisztrálj a felületre! Ezt a jobb felső sarokban lévő fej ikonra kattintva teheted meg. A regisztráció során SMS-ben kapni fogsz egy megerősítő kódot, ezt meg kell adnod a fiók aktiválásához!

Harmadik lépés: válassz oktatást!

Negyedik lépés: válassz időpontot! A neked megfelelő időpontnál kattints a„Kiválaszt” gombra! Ha többen szeretnétek egyidejűleg foglalni, akkor az „Add meg a résztvevőket” szekcióban, a keresőmezőbe a nevet beírva, majd a plusz gombra kattintva hozzá tudsz adni újabb jelentkezőket. 

Ötödik lépés: fizesd ki a képzés árát! Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, itt meg tudod adni! Ehhez írd be a kuponkódot, majd kattints a „Küldés” gombra!

Hatodik lépés: a jelentkezésed akkor végleges, ahogy az oktatást látod a profilodon. Ezt jobb felül a fejre kattintva, a „Foglalásaim” menüpontban tudod megnézni. A jelentkezésről tájékoztató emailt is kapsz.

Hetedik lépés: a lemondáshoz kattints a „Lemondás” gombra az érintett szolgáltatás alatt ugyanebben a menüpontban! A jelzett időpontig van lehetőség a díjmentes lemondásra, ebben az esetben a kifizetett előleg visszatérítési folyamata automatikusan kezdetét veszi.

További információ

Amennyiben elakadtál vagy kérdésed lenne, akkor kérjük hívd a +36-30-437-4519-es telefonszámot, vagy írj a schwarzkopf.hungary@henkel.com email címre!

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és kép: Schwarzkopf Professional Hungary

Közzétéve: 2022-01-26 16:06