Schwarzkopf Professional FIVE STAR fodrászbemutató

salon_international_skp_cover

A Schwarzkopf Professional Salon International fodrászbemutató következik!

A tavalyi Salon International színpadán a Schwarzkopf Professional igazi nagyágyúkkal dolgozott együtt, ezért egy nagyon változatos színpadi produkció kerekedett. A fodrászbemutatón fellépett a Rainbow Room, a Hooker & Young, Nick Irwin és a show végén a Schwarzkopf Professional nemzetközi nagykövetei, Lesley Jennison és Tyler Johnston.

Five Star fodrászbemutató by Schwarzkopf Professional

A Salon Live Show 2019 keretében a Schwarzkopf Professional újra megmutatta a brand sokszínűségét és a haj iránti szenvedélyét. A Five Star fodrászbemutató alatt változatosságban és kreativitásban nem volt hiány. 

#1 Rainbow Room International

A Rainbow Room International tavaly ünnepelte 40. évfordulóját, amelynek keretében bemutatta legújabb vörös, Ruby névre keresztelt kollekcióját. A csapat szorosan együttműködik a Schwarzkopf Professional-lel, ezért nem is találhattak volna jobb helyszínt az új trendanyaguk debütálásának.

salon_international_skp_2

salon_international_skp_18

salon_international_skp_31

salon_international_skp_27

#2 Hooker & Young

A Hooker & Young csapata egy “hipnotikus” atmoszférát teremtett a fekete-fehérben pompázó modelljeivel. A Paradox kollekció hajszíneit a Schwarzkopf Professional BLONDME termékcsaládjával készítették, ezért a legtisztább szőke árnyalatok mind megjelentek a színpadon. Hullámok, fürtök és egy kis retró feeling – mi kell még?

salon_international_skp_39

salon_international_skp_37

salon_international_skp_41

salon_international_skp_54

salon_international_skp_55

#3 Nick Irwin

A Schwarzkopf Professional Salon Live bemutatóján a különleges vendég Nick Irwin volt, aki az OSiS+ styling termékeivel dolgozott. A bemutató alatt a modellek elkészített frizurájával igyekezett érzékeltetni a termékek sokoldalú felhasználási lehetőségeit.

salon_international_skp_64

salon_international_skp_65

salon_international_skp_59

#4 Lesley Jennison és Tyler Johnston

A show a Schwarzkopf Professional nemzetközi nagyköveteinek bemutatójával zárult, ahol Tyler hajvágási-, míg  Lesley hajfestői tehetségét kamatoztatta. Az eredmény? Már mutatjuk is!

salon_international_skp_73

salon_international_skp_75

salon_international_skp_76

salon_international_skp_77

 

Ha kíváncsi vagy a bemutató minden pillanatára, megéri végignézni a teljes galériát! Kattints ide, és indulhat is a fényképnézegetés! 🙂

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: Salon International

Ha érdekesnek találtad a Five Star bemutató részleteit, akkord lájkold és oszd meg cikkünket – köszönjük! 🙂 

Közzétéve: 2020-01-05 22:06

salon_international_skp_42
salon_international_skp_25
salon_international_skp_35