Schwarzkopf Professional képzés: alkalmi frizurák és feltűzések

schwarzkopf-professional-oktatasok-cover

Fejleszd magad az alkalmi frizurák és feltűzések területén!

Ha szeretnél betekintést nyerni egy olyan oktatásba, ahol látványos, de mégis kifinomult esküvői, alkalmi frizurák készülnek, akkor itt egy újabb ajánlás részünkről! A részletekért görgess lejjebb!

Mit tanulhatsz?

Közeleg a nagy nap, és ezzel együtt az elvárások is nőnek. A képzés során a Schwarzkopf Professional megmutatja, hogy 2022-ben milyen frizurák lesznek a legnépszerűbbek a nagy napon, illetve a vendégeid életének egyéb fontos eseményein. A délelőtti Look & Learn alatt megismerheted, hogyan lehet személyre és alkalomra szabni egy-egy formát, majd délután te is kipróbálhatod babafejen a korábban látott technikákat.

  • fonatok
  • feltűzések
  • romantikus hullámok

Oktató

Ferenci László

Oktatások időpontjai

2022. október 5. (szerda)

Oktatások időtartama

10:00-17:00

Oktatás helyszíne

Schwarzkopf Professional ASK Academy

1093 Budapest, Közraktár utca 30-32.

Oktatások díja

48.000 forint

Jelentkezés menete

Első lépés: KATTINTS IDE!

Második lépés: lépj be/regisztrálj a felületre! Ezt a jobb felső sarokban lévő fej ikonra kattintva teheted meg. A regisztráció során SMS-ben kapni fogsz egy megerősítő kódot, ezt meg kell adnod a fiók aktiválásához!

Harmadik lépés: válassz oktatást!

Negyedik lépés: válassz időpontot! A neked megfelelő időpontnál kattints a„Kiválaszt” gombra! Ha többen szeretnétek egyidejűleg foglalni, akkor az „Add meg a résztvevőket” szekcióban, a keresőmezőbe a nevet beírva, majd a plusz gombra kattintva hozzá tudsz adni újabb jelentkezőket. 

Ötödik lépés: fizesd ki a képzés árát! Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, itt meg tudod adni! Ehhez írd be a kuponkódot, majd kattints a „Küldés” gombra!

Hatodik lépés: a jelentkezésed akkor végleges, ahogy az oktatást látod a profilodon. Ezt jobb felül a fejre kattintva, a „Foglalásaim” menüpontban tudod megnézni. A jelentkezésről tájékoztató emailt is kapsz.

Hetedik lépés: a lemondáshoz kattints a „Lemondás” gombra az érintett szolgáltatás alatt ugyanebben a menüpontban! A jelzett időpontig van lehetőség a díjmentes lemondásra, ebben az esetben a kifizetett előleg visszatérítési folyamata automatikusan kezdetét veszi.

További információ

Amennyiben elakadtál vagy kérdésed lenne, akkor kérjük hívd a +36-30-437-4519-es telefonszámot, vagy írj a schwarzkopf.hungary@henkel.com email címre!

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és kép: Schwarzkopf Professional Hungary

Közzétéve: 2022-01-26 15:52