Schwarzkopf Professional képzés: Blonde Specialist Master Stage 1-4.

Schwarzkopf-Professional-oktatas-5

Fejleszd magad a Blonde Specialist Master négy részes képzésén!

A Schwarzkopf Professional csapata egy újabb kihagyhatatlan ajánlattal jelentkezik, amely elsősorban a szőkék szerelmeseinek szól. A BLONDE SPECIALIST négy egynapos képzésén megismerheted a direkt világosítás, az előkészítés és árnyalás, a balayage és szőke korrekciók lépéseit és technikáit. Gyere el mind a négy oktatásra, és válj profi szakemberré a témában!

Mit tanulhatsz?

STAGE #1: mesterkurzus az előszőkítésről, direkt szőkítésről, árnyalásról és otthoni fenntartásról. A képzés során elsajátíthatod a megfelelő szőkítő magabiztos kiválasztását. Ismerd meg a haj jellemzőit és felépítését, valamint a szőkítők működését. Olyan szemléletmóddal lehetsz gazdagabb, amellyel garantálhatod a haj épségét, és teljesítheted vendégeid kívánságait.

STAGE #2: a szőke haj megalkotásának kreatív oldala – szabadkezes technikák. Váltsd valóra legvadabb elképzeléseidet egy szépen kidolgozott balayage technikával! A képzés során elmélyítheted készségeidet a szabadkezes technikákban, és szert tehetsz arra a magabiztosságra, amire a makulátlan és precíz balayage megalkotásához szükséged van!

STAGE #3: szeretnéd, ha a szőke haj, és azon belül is a fóliás technika legyen a specialitásod? Akkor itt a helyed! Ezt a napot a babylights és AirTouch technikák precíz elsajátításának szentelheted. Lépésről lépésre elsajátíthatod, hogyan lehetsz Te is ennek a területnek szakértője.

STAGE #4: olyan szőke színkorrekciós tudás birtokába kerülhetsz, mellyel felvértezve a továbbiakban a tökéletes szőke nem jelenthet kihívást! A képzés magabiztosságot ad számodra a termékhasználatot és a technikai készségeket illetően is.

Oktató

ASK Team

Oktatások időpontjai

  • STAGE #1: 2022. október 14. (péntek)
  • STAGE #2: 2022. október 3. (hétfő) // 2022. december 5. (hétfő)
  • STAGE #3: 2022. október 26. (szerda)
  • STAGE #4: 2022. november 3. (csütörtök)

Oktatások időtartama

Minden esetben: 10:00-17:00

Oktatás helyszíne

Schwarzkopf Professional ASK Academy

1093 Budapest, Közraktár utca 30-32.

Oktatások díja

Minden esetben/alkalmanként: 48.000 forint

Jelentkezés menete

Első lépés: KATTINTS IDE!

Második lépés: lépj be/regisztrálj a felületre! Ezt a jobb felső sarokban lévő fej ikonra kattintva teheted meg. A regisztráció során SMS-ben kapni fogsz egy megerősítő kódot, ezt meg kell adnod a fiók aktiválásához!

Harmadik lépés: válassz oktatást!

Negyedik lépés: válassz időpontot! A neked megfelelő időpontnál kattints a„Kiválaszt” gombra! Ha többen szeretnétek egyidejűleg foglalni, akkor az „Add meg a résztvevőket” szekcióban, a keresőmezőbe a nevet beírva, majd a plusz gombra kattintva hozzá tudsz adni újabb jelentkezőket. 

Ötödik lépés: fizesd ki a képzés árát! Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, itt meg tudod adni! Ehhez írd be a kuponkódot, majd kattints a „Küldés” gombra!

Hatodik lépés: a jelentkezésed akkor végleges, ahogy az oktatást látod a profilodon. Ezt jobb felül a fejre kattintva, a „Foglalásaim” menüpontban tudod megnézni. A jelentkezésről tájékoztató emailt is kapsz.

Hetedik lépés: a lemondáshoz kattints a „Lemondás” gombra az érintett szolgáltatás alatt ugyanebben a menüpontban! A jelzett időpontig van lehetőség a díjmentes lemondásra, ebben az esetben a kifizetett előleg visszatérítési folyamata automatikusan kezdetét veszi.

További információ

Amennyiben elakadtál vagy kérdésed lenne, akkor kérjük hívd a +36-30-437-4519-es telefonszámot, vagy írj a schwarzkopf.hungary@henkel.com email címre!

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és kép: Schwarzkopf Professional Hungary

Közzétéve: 2022-01-26 12:37